• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 28 Aprilie , 2016

BINE DE ŞTIUT: Ce program are Direcţia de Venituri până după Paşti

Direcţia de Venituri a Primăriei Sighetu Marmaţiei şi-a stabilit programul special de sărbători. Sighetenii care au de achitat taxe, impozite, amenzi sau au nevoie de eliberarea anumitor documente de la Primăria Sighet o pot face săptămâna aceasta până vineri la ora 10:00.

Până joi, programul Direcţiei de Venituri şi al casieriei va fi normal. Vineri, sighetenii vor beneficia de aceste servicii doar preţ de două ore, în intervalul 08:00 – 10:00. Pe perioada sărbătorilor, plăţile se vor putea face doar online, pe site-ul primăriei. Programul normal va fi reluat de marţi, 3 mai.

 

„Programul special este doar vineri, când avem relaţii cu publicul între orele 08:00 şi 10:00. Luni, a doua zi de Paşti, este închis, iar de marţi ne reluăm activitatea după program normal. Sighetenii vor beneficia de absolut toate serviciile, atât la inspectori persoane fizice şi juridice, cât şi la casieria instituţiei. Asta înseamnă că îşi pot plăti taxele, impozitele, amenzile, absolut orice au de achitat, plus că la camera 10 pot să vină pentru a li se elibera certificat fiscal sau să facă radieri de maşini, înscrieri de maşini, de terenuri, case şi aşa mai departe”, a declarat Tamara Vasiliu Calogherato, şefa Direcţiei de Venituri a Primăriei Sighetu Marmaţiei.

 

Pe site-ul primăriei, www.primaria-sighet.ro, se vor putea plăti amenzi, impozite şi alte taxe, ale căror debite vor fi stinse în momentul efectuării plăţii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.