• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 09 Iunie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Martie , 2023

Bilet Unic de vizitare a tuturor muzeelor aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș

 A fost semnat Acordul de parteneriat între Organizația de Management al Destinației Maramureș și muzeele aflate în subordinea administrației județene, respectiv Muzeul Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, prin care se va implementa proiectul Visit Maramureș Pass. 

 
Proiectul prevede înființarea Biletului Unic de vizitare a muzeelor partenere, care va putea fi achiziționat începând cu luna mai 2023. Acesta va avea o valabilitate de 5 zile de la activare, mai exact de la efectuarea primei vizite folosind Biletul Unic. 
Prețurile vor fi cuprinse între 5 și 25 de lei: 5 lei pentru preșcolari, elevi, studenți, 15 lei pentru pensionari, 25 de lei pentru adulți. 
 
„Un nou proiect prin care dezvoltăm turismul în Maramureș. Prin implementarea Biletului Unic ne dorim să creștem atât vizibilitatea muzeelor, cât și numărul de vizitatori. De asemenea, venim în sprijinul turiștilor care vor să viziteze muzeele noastre, care nu vor mai fi nevoiți să cumpere bilete de la fiecare muzeu în parte”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș. 
 
Biletul Unic va putea fi achiziționat de la fiecare muzeu partener sau online de pe site-ul www.visitmaramures.ro.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.