• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 04 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 7 Februarie , 2022

Bilanțul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” Maramureș a prezentat, recent, raportul de activitate pentru anul 2021, ședință la care a participat și executivul Consiliului Județean Maramureș.
Principalele misiuni ale Inspectoratului pentru Situații de Ur­gență sunt: prevenirea, ges­tio­narea, monitorizarea situațiilor de ur­gență, precum și acordarea de sprijin comunităților, ce­tățenilor care se află în situații de urgență.
Pentru a putea îndeplini cu succes toate atribuțiile ce îi revin, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș colaborează cu autoritățile administrației pu­blice, cu structuri deconcentrate ale Ministerului Afacerilor Interne, unități ale armatei, serviciile de voluntariat, Crucea Roșie, precum și cu alte organizații/ asociații neguvernamentale care activează în acest domeniu.
În anul 2021, serviciile profesioniste pentru situații de urgență din județul Maramureș au fost alertate la aproape 8200 de evenimente, cu o medie de 22,41 pe zi. Tendința a fost descen­dentă, cu o scădere a evenimentelor cu 4,8 % față de anul 2020. Potrivit bilanțului, în anul 2021 au fost efectuate 1339 de controale pentru prevenirea situa­țiilor de urgență, cu 42% mai mult față de anul 2020, când au fost realizate 941 de controale.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, și-a exprimat în cadrul ședinței aprecierea față de munca pe care echipa ISU Maramureș o depune în slujba cetățenilor: „Felicit întreaga echipă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mara­mureș pentru toată activitatea depusă în slujba cetățenilor! Le mulțumesc tuturor pentru curajul, dedicarea și profesionalismul cu care luptă în fiecare misiune pentru a salva viețile oamenilor!


Mult succes în toate proiectele viitoare!”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.