• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 August , 2016

BCM Baia Mare, în pregătiri

La sediul DJTS Maramureş a avut loc o conferinţă de presă organizată de conducerea Baschet Club Municipal Baia Mare. Întâlnirea cu presa băimăreană a avut ca scop prezentarea ultimelor noutăţi în cadrul echipei, dar şi a următoarelor activităţi. Echipa începe noul campionat în Liga Naţională şi are speranţă la un joc bun într-un campionat destul de puternic în care sunt echipe cu bugete mult mai mari ca ale echipei băimărene.

 

 

George Opriş, preşedintele clubului, a prezentat echipa care va conduce în acest campionat BCM.

„Am convocat această conferinţă de presă că să vă putem prezenta staff-ul echipei pentru sezonul 2016/2017. Din păcate, în momentul de faţă staff-ul nu este complet, având în vedere că antrenorul principal  Sebastian Man este la lotul sub 16 ani al României alături de care participă la Campionatul European. Dorim să îl prezentăm însă pe Dan Ionescu, directorul tehnic al echipei, precum şi Dan Donca, antrenorul secund. Echipa de baschet a municipiului Baia Mare a transferat nu mai puţin de şapte jucători. Am adus şase baschetbalişti din Statele Unite ale Americii, precum şi un jucător de la Iaşi. De asemenea, mai avem în probe şi un jucător de la Târgu Mureş. Începem pregătirea la Şcoala 5, deoarece Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, în momentul de faţă, se pregăteşte să corespundă normelor Ligii Naţionale”, a spus George Opriş.

 

Directorul tehnic al echipei, Dan Ionescu a mai fost în Baia Mare în urmă cu mai mulţi ani.

„Vreau să precizez că nu este prima mea apariţie în baschetul băimărean. În urmă cu 8 ani de zile am mai fost antrenor principal la echipa Vulturii Baia Mare. De atunci am ţinut legătura cu preşedintele clubului BCM, iar la finalul sezonului trecut am oficializat această legătură şi ocup acum funcţia de director tehnic”, a spus Dan Ionescu. 

Între 1-3 septembrie echipa va participa la turneul de pregătire Cupa Mureşului. BCM va întâlni CSM Oradea, campionii României, BC Mureş şi Phoenix Galaţi. Campionatul începe pe 19 septembrie.

Prezent la întâlnirea cu presa, Radu Ţolaş colaborator al clubului, a tras un semnal de alarmă cu privire la bugetul echipei, un  buget acoperit pe hârtii cu promisiuni.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.