• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 19 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 24 Iulie , 2023

Bazinul olimpic în aer liber din Baia Mare, redeschis

 Lucrările de reabilitare a bazinului descoperit din cadrul Complexului Sportiv „Lascăr Pană” Baia Mare au fost finalizate, iar începând de săptămâna trecută acesta este deschis publicului. La deschiderea oficială a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Lazăr.

În această bază sportivă urmează să își desfășoare activitatea peste 400 de sportivi legitimați la cluburile sportive din județul Maramureş și aproximativ 500 de copii aflați în grupele de iniţiere în vederea selecției pentru performanță.

„Redeschiderea acestui bazin olimpic vine în sprijinul sportivilor care au nevoie de infrastructura adaptată și de condiții cât mai bune în pregătirea lor pentru participarea la competițiile naționale și internaționale. De asemenea, acest obiectiv are un impact benefic și pentru comunitate, care oferă publicului oportunitatea de a face sport și de a se relaxa prin înot, un sport care ajută la dezvoltarea fizică, dar și psihică”, a transmis Doru Lazăr.

Consiliul Județean Maramureș a susținut acest proiect prin alocarea unor sume necesare pentru dotarea cu echipamente a bazinului descoperit.

Programul cu publicul este următorul: luni-vineri între orele 18.00-20.00, sâmbătă-duminică între orele 10.00-12.00 și 16.00-19.00.

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.