• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Februarie , 2015

Balul Inimilor

Pe data de 13 februarie 2015 începând cu ora 18.00 la restaurant Măgura din Baia Mare are loc Balul Inimilor, prima ediţie a unui proiect caritabil organizat de Clubul Rotaract Team Baia Mare.

 
 

Asociaţia Rotaract Team Baia Mare îşi propune ca, începând cu acest an, să organizeze în fiecare primăvară un bal în scop caritabil, sperând că acest eveniment va deveni unul de importanţă socială, inspiraţional pentru organizatori, prieteni şi participanţi, care împreună să se gândească şi să facă mai multe pentru viitor, pentru îmbunătăţirea traiului şi confortul băimărenilor.

La bal sunt aşteptate aproximativ 100 de persoane din diverse medii sociale, culturale şi profesionale, cu ajutorul cărora organizatorii speră să-şi îndeplinească obiectivul din acest an: strângerea de fonduri pentru dotarea şi reabilitarea Centrului de Transfuzii Sanguine din Baia Mare, precum şi demararea unei campanii de conştientizare ce va spune că încurajarea donării de sânge poate salva vieţi, îndemnând la compasiune şi caritate, totul îmbrăcat într-un ambalaj de sărbătoare menită să vestească venirea primăverii, a unui nou început şi a speranţei de mai bine. UACE este sponsorul principal al Centrului de Transfuzii Baia Mare, aşa că sprijinul companiei va fi scos în evidenţă şi în cadrul evenimentului.

 

În programul balului figurează un dans de deschidere, un concert live, licitaţia tablourilor realizate de copiii Liceului de Arte din Baia Mare, dar şi a unor pictori consacraţi ai judeţului Maramureş, o tombolă cu nenumărate premii şi multe alte surprize.

Invitatul special al evenimentului, Cristian Gog, este un mentalist român, cunoscut pentru câştigarea celui de-al doilea sezon Românii au talent şi unul dintre artiştii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani.

Organizatorii declară că prin acest eveniment îşi asumă un rol important la investiţia socială, având ca motor acţiunile pozitive, modelatoare de conştiinţe şi căi de dezvoltare în societatea în care trăim, urmând cu stricteţe şi bucurie totodată deviza Rotaractiană: „A servi mai presus de sine”.

 

Îi aşteptăm pe toţi cei care cred în umanitate, în faptul că împreună putem face bine, indiferent de formă şi cauză, atât timp cât rezultatul final este cel dorit. Cei ce pot susţine cu adevărat acţiunile de caritate, dorind să investească în fapte bune sunt aşteptaţi la balul nostru în cel mai potrivit moment: Ziua Îndrăgostiţilor.

Participarea se face pe baza unei invitaţii achiziţionate înainte, în urma unei donaţii de 150 de Ron.

 

Pentru detalii legate de participarea la „Balul Inimilor - Ediţia I”, vă rugăm să luaţi legătura cu membrii clubului Rotaract Team Baia Mare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.