• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 12 Decembrie , 2022

Balul Bobocilor la Ulmeni

Balul Bobocilor este un bal al tinereții, al frumuseții și al eleganței, care marchează debutul vieții de licean și va rămâne în memoria fiecărui elev de clasa a IX-a.Elevii clasei a XII-a, susținuți de conducerea Liceului Tehnologic ”Dr. F. Ulmeanu” Ulmeni, director, prof.  Rus Anca Crina și director adjunct, prof.  China Maria, le-au pregătit bobocilor probe și momente surpriză, menite să-i pună în valoare și să se simtă fiecare ”Vedetă pentru o zi”, aceasta fiind tema balului din anul școlar 2022-2023.

Momentul de debut al balului a fost destinat organizatorilor, elevilor clasei a XII-a, care ne-au introdus în ”lumea vedetelor” în pași de vals.  Prima probă a fost cea de prezentare a bobocilor și a cântăreților pe care i-au reprezentat, a urmat proba de dans, de îndemânare, bobocii demonstrându-și talentul la mimă,  proba surpriză, în care au recunoscut anumite alimente, fiind legați la ochi și proba de cultură generală, o etichetă importantă pentru fiecare dintre noi și o calitate pe care bobocii trebuie să o aibă, alături de frumusețe.

 Cei care au obținut titlurile de Miss și Mister Boboc, 2022,  sunt Tamara Takacs și David Sas, însă toți bobocii ne-au făcut să fim mândri că sunt elevi ai liceului nostru și au fost recompensați cu diplome și premii.

Mulțumim pentru susținere Primăriei orașului Ulmeni, reprezentată de domnul primar Morar Lucian și felicităm cadrele didactice implicate în organizarea acestui eveniment.

Un moment foarte apreciat în cadrul balului a fost și dansul realizat de echipa de majorete a liceului, acestea transmițându-ne energia, bucuria și frumusețea sincronului.

Muzica, dansul, decorul și felul în care bobocii liceului nostru s-au prezentat la probe, i-au făcut pe toți cei prezenți să se simtă minunat.

Prof. GEORGIANA COVACI

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.