• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 25 Septembrie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Iulie , 2017

Balul absolvenţilor 2017

Absolvirea clasei a VIII–a este o etapă foarte impor­tantă în viaţa fiecărui elev. Înseamnă desprinderea de copilărie şi trecerea spre maturitate, spre liceu sau şcoala profesională. După ce au trecut şi evaluările na­ţionale, elevii de clasa a VIII-a de la şcolile Rus şi Dumbrăviţa au primit o recompensă binemeritată din partea UAC Europe şi a Asociaţiei NE­MUS, în parteneriat cu Şcoala Dumbrăviţa: un bal de absolvire, care a avut loc marţi, 4 iulie, în sala de festivităţi a Şcolii Dumbrăviţa. La eveniment a participat doamna director Mag­­da­lena Tomşa, precum şi cadre didac­tice ale şcolii Dum­bră­viţa.

Ca în fiecare an, absolvenţii de gimnaziu au putut participa la concursul „Miss şi Mister Balul absolvenţilor 2017”, organizat de doamnele prof. diriginte Paula Bonaţ şi Monica Cozma. În concurs s-au înscris 5 perechi: perechea nr. 1 formată din Daiana Curtuiuşan şi Ionuţ Colta, perechea nr. 2 formată din Paula Mic şi Daniel Ciocotişan, perechea nr. 3 formată din Izabela Filipan şi Răzvan Nichita, perechea nr. 4 formată din Andreea Ciocotişan şi Darius Ro­gojan şi perechea nr. 5 formată din Nicola Pop şi Vlad Nichita.
Concurenţii au trebuit să treacă prin cinci probe: proba prezentării, proba de dicţie, nelipsita probă de dans, proba de dibăcie în care au trebuit să coase un nasture şi proba de abilităţi artistice în care au trebuit să imite un profesor.

 

 

Juriul a stabilit următorul clasament:
Premiul III - perechea nr. 2: Paula Mic şi Daniel Ciocotişan;
Premiul II - perechea nr. 4: Andreea Ciocotişan şi Darius Rogojan;
Premiul I şi Titlul de Miss şi Mister au revenit perechii nr. 1 formată din Daiana Curtuiuşan şi Ionuţ Colta.

Premianţii au primit tichete cadou din partea UAC Europe.

Felicitări tuturor şi o vacanţă frumoasă!
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.