• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 Februarie , 2014

Bal de Dragobete!

Şcoala Dumbrăviţa, în parteneriat cu UACE şi Asociaţia Nemus, a marcat sărbătoarea iubirii, Dragobetele, printr-un concurs de Miss şi Mister şi un bal.

 
 

Luni, 24 februarie, de la ora 14, toţi elevii claselor a VII-a şi a VIII-a din comuna Dumbrăviţa au fost invitaţi la Balul de Dragobete. Elevii au putut participa la un concurs de Miss şi Mister, care le-a testat cunoştinţele, originalitatea şi farmecul.

La start s-au înscris 8 perechi, care au avut de trecut şapte probe. Prima a fost cea a prezentării, în care concurenţii au explicat motivele pentru care s-au înscris în concurs. A urmat proba de dans şi, apoi, cea a declaraţiei de dragoste, care a trebuit să fie cât mai originală şi să folosească o serie de cuvinte alese de organizatori. Apoi concurenţii au trebuit să recunoască melodia, după ce au ascultat câteva secunde din ea. După cea de-a patra probă, în concurs au rămas doar 5 perechi, care au trecut alte trei probe: proba teoretică, proba „cine găseşte inimioara” şi apoi „proba practică-machiaj”- băieţii au trebuit să-şi machieze partenerele.

 

În urma deliberării s-a stabilit ca locul I să fie ocupat de perechea cu numărul I: Vari Mihaela şi Oltean Raul,

locul II: Pălincaş Claudiu şi Păşcan Carla, perechea cu numărul 7 şi locul III a fost ocupat de perechea cu numărul II: Lăcătuş Florin şi Sabo Nicoleta, care au primit din partea UACE şi Asociaţiei Nemus tichete cadou şi diplome înmânate de Corina Mulea, PR şi Office Manager UACE.

Iulian Gheorghe, directorul general al UACE, prezent la eveniment, le-a urat tinerilor distracţie plăcută, iar directorul şcolii Dumbrăviţa, Magdalena Tomşa le-a vorbit copiilor despre semnificaţia zilei de Dragobete.

 

După concurs, toţi elevii au participat la o mini-discotecă.

Şi, mai mult, au putut urmări evoluţia colegilor care frecventează cursurile de dansuri oferite gratuit de UACE şi Asociaţia Nemus, care au pregătit un moment special.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.