• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 03 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 8 Octombrie , 2013

Băimărenii sunt aşteptaţi cu CV-urile la Târgul de Cariere

Târgul de Cariere, care va avea loc joi, la Gold Plaza Baia Mare a intrat pe ultima sută de metri. Băimărenii mai au două zile să-şi pregătească CV-urile pentru a întâlni companiile angajatoare. Un aspect important e faptul că acesta poate fi printat şi de pe eJobs.ro în format Smart CV, de către cei care au cont ori cei care doresc să-ţi facă, iar astfel companiile angajatoare vor scana codul, iar informaţiile vor intra în baza lor de date.

 

Programul în această toamnă se desfăşoară între orele 11.00 – 19.00, pentru a le face mai facil accesul şi candidaţilor care lucrează. „Am remarcat că tot mai mulţi băimăreni (25%, la ediţia anterioară) participă la evenimentele noastre, chiar dacă au un loc de muncă în momentul desfăşurării lor”, declară organizatorii. Printre companiile angajatoare la ediţia din acest an se numără Universal Alloy Corporation, Weidmuller, dar şi ING sau Terapia Ranbaxy. Ofertele de angajare acoperă mai multe domenii, printre care producţie şi tehnică, servicii, financiar, marketing. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experienţă de muncă, sunt principalii candidaţi vizaţi de companiile angajatoare prezente la Târgul de Cariere.

 

Organizatorii le mai propun candidaţilor traininguri şi seminarii pe tema găsirii vocaţiei şi a progresului rapid în carieră, dar şi sesiuni de consultanţă unu-la-unu în carieră şi întâlniri cu invitaţi supriză, în cadrul Atelierului de Cariere.  Workshop-urile au loc la Gold Plaza, etajul II (sala de conferinte de la birourile administrative).

 
Program workshopuri:

14:00 – 15:30: ”Program de dezvoltare in cariera (upgrade, sidegrade, oportunitati multilaterale)”

16:00 – 17:30: “Train your boss, Fast track integration, Survival kit la birou”

 

Participarea la aceste evenimente este gratuită, iar în cadrul lor, participanţii vor putea afla cum să se integreze rapid la birou, cum să lucreze mai bine cu managerii, dar şi discuţii despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personală şi multe altele. Toate aceste informaţii sunt oferite de traineri instruiţi sau de companiile care doresc să susţină traininguri în cadrul Atelierului de Cariere.

 

Mai multe detalii şi informaţii pot fi găsite pe site-ul www.targuldecariere.ro

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.