• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 05 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 Iulie , 2019

Baia Mare urmăreşte din nou poveşti sub stele

Povești sub stele, seria proiecțiilor de film în aer liber a ajuns la al treilea sezon. Vremea capricioasă i-a împiedicat pe organizatori în reluarea activităţii la începutul lunii iunie, dar de îndată ce s-au domolit ploile au fost grăbite pregătirile pentru reîntâlnirea cu prietenii filmului din Baia Mare.
La fel ca anul trecut, ne propunem să însuflețim Teatrul de vară cu proiecții de filme în fiecare seară de vineri, până la toamnă. Deschiderea seriei de proiecții a avut loc vineri, 14 iunie, de la ora 22.00, cu filmul „Jaf cu stil” (SUA, 2017). Restul pro­gramului va putea fi consultat online, pe pagina de Facebook Po­vești sub stele.
Tot acolo vor fi publicate descrierea filmului, trailerul, dar și informații privind eventualele modificări. De asemenea, pentru a oferi informații într-un mod cât mai rapid și accesibil, totul e la un click distanță: prin scanarea codului QR de pe afișe sau biletele de intrare la film, pe Instagram și Snapchat sub numele de Povești sub stele sau în Baia Mare City App. Începând de anul acesta, doritorii vor putea primi informații și actualizări în timp real și prin Whatsapp.
La fel ca anul trecut, biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii beneficiază de intrare gratuită. Deoarece desfășu­rarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi decalate cu o zi înainte sau după data pro­gramată.
 

Povești sub stele vă anunță programul proiecțiilor din luna iulie 2019
 

Povești sub stele vă prezintă filmele pe care le veți putea urmări în serile de vineri ale lunii iulie, la Teatrul de vară băimărean. Așa cum v-am obișnuit deja, programul cuprinde comedii și filme de acțiune tip blockbuster, perfecte pentru o seară de vineri alături de prieteni, dar și un film clasic și unul de animație.

Vineri, 5 iulie, ora 22.00 – Kiss Kiss, Bang Bang (SUA, 2005);
Vineri, 12 iulie, ora 22.00 – Voi alegeți filmul!;
Vineri, 19 iulie, ora 22.00 – Smallfoot (SUA, 2018);
Vineri, 26 iulie, ora 22.00 – Singin’ in the Rain (SUA, 1952).

Vă ascultăm sugestiile și, cu fiecare eveniment, încercăm să ne apropiem cât mai mult de preferințele voastre. Astfel, al doilea film al lunii iulie va fi unul ales de publicul nostru.
Vă propunem o listă cu patru titluri din care vă invităm să alegeți.
Shaft (SUA, 2019);
The Great Gatsby / Marele Gatsby (SUA, 2013);
Tag / Tag: Dă-o mai departe (SUA, 2018);
The Mule / Curierul traficanților (SUA, 2018).

Așteptăm răspunsul vostru în sondajul de pe pagina de Facebook Po­vești sub stele, dar și prin mesaje sau e-mail
(povestisubstele@gmail. com) până marți, 9 iulie, ora 12.00. Vă încurajăm să ne trans­miteți cât mai multe reacții pentru a ne putea adapta gusturilor voastre.
Pentru a desăvârși experiența cine­matografică, ni se alătură brandul românesc de hamace născut și cusut în familie, Yoummock Hammocks. Continuăm colaborarea cu prietenii noștri de la Glam Events, de la care puteți cumpăra limonadă proaspătă, popcorn și prosecco. Ne bucurăm de ajutorul voluntarilor de la Asociația DEIS. Partenerul nostru media este Social FM. La fel ca până acum, pe pagina de Facebook Povești sub stele găsiți descrierea filmului, trailerul, dar și informații privind eventualele modificări. De asemenea, pentru a oferi informații într-un mod cât mai rapid și accesibil, totul e la un click distanță: prin scanarea codului QR de pe afișe sau biletele de intrare la film, dar și pe Instagram.
Deoarece desfășurarea evenimen­telor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor respecta planificarea anunțată, iar titlurile neproiectate vor fi reprogramate în luna august. Prețul unui bilet este 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment. Copiii însoțiți de părinți beneficiază de intrare gra­tuită.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.