• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 6 Iunie , 2015

Baia Mare Tuning Fest 2015

Baia Mare a găzduit săptămâna trecută Campionatul Naţional de Tuning. Tuning Fest a fost mai exact un campionat naţional care a reunit maşini şi motociclete care au devenit pentru proprietarii lor mai mult decât o pasiune.

 
 

Investiţiile în bani sunt greu de exprimat în asemenea cazuri, iar maramureşenii au avut ocazia să vadă expuse maşini şi motociclete unice. Dar evenimentul nu s-a limitat doar la atât. Organizatorii au pregătit fel de fel de concursuri, dintre care amintim cel pentru cea mai puternică instalaţie de sonorizare din maşină.

La concurs s-au înscris 20 de maşini. De asemenea, a fost un concurs de expo-tuning, maşini înscrise la concursul de prezentare, de expoziţie. A fost premiată şi cea mai frumoasă vopsea şi cele mai frumoase modele de pe maşinile tunate, unde a câştigat cineva din Baia Mare. A fost şi un concurs de sunet moto, adică cea mai gălăgioasă motocicletă. La acest concurs au participat 7 motociclete, din care a câştigat una din Satu Mare. Organizatorii au avut grijă să îi premieze pe toţi participanţii Cei prezenţi la eveniment au avut parte şi de o simulare de accident de motocicletă, unde cei de la Smurd le-au arătat oamenilor cum să acorde primul ajutor unui motociclist.

 

Andy Puha, unul dintre cei care au organizat Tuning Fest 2015, ne-a spus că a fost nevoie de această simulare şi a fost binevenită, pentru că nu de mult a avut loc un accident în zonă, iar oamenii care au fost la faţa locului nu au ştiut cum să procedeze, aşa că motociclistul a ajuns la spital în stare foarte gravă. Evenimentul s-a derulat pe parcursul a două zile şi a reunit 60 de maşini din Cluj, Sălaj, Bistriţa, Satu Mare şi Maramureş. În mod sigur evenimentul de anul acesta le-a trezit „apetitul” şi altor băimăreni şi maramureşeni, aşa că pe viitor vom avea maşini tot mai frumoase şi mai dichisite, care vor atrage toate privirile.

 
 

„Tuning Fest 2015 a avut un succes neaşteptat. Este greu de spus câţi oameni au participat la eveniment, pentru că pe parcursul celor două zile de expoziţii şi concursuri publicul a fost în permanenţă extrem de numeros. Cel mai savurat moment de către public a fost cel din timpul concursului de sound, când unui volkswagen i-a explodat parbrizul în momentul în care se măsurau decibelii din maşină”.

Andy Puha, organizator

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.