• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 20 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 7 Mai , 2024

AUR Maramureș și-a lansat oficial candidații

În prezența a sute de membri ai partidului și simpatizanți, AUR Maramureș și-a lansat marți, în Baia Mare, candidații la Consiliul Județean Maramureș, Primăria Municipiului Baia Mare și administrațiile locale din județ. George Simion, președintele AUR, Ioana Ramona Bruynseels, candidatul la Primăria Sectorului 1 din partea AUR, Claudiu Târziu, senator, și Monica Iagăr, candidat AUR la europarlamentare, au transmis mesaje de susținere, în vreme ce Cristina Dumitrescu, europarlamentar AUR, s-a alăturat evenimentului din postura de moderator.

 

·        George Simion: Mult succes candidaților din Maramureș

 

AUR Maramureș și-a depus cu succes listele de candidați pentru alegerile locale, iar acest triumf a fost sărbătorit printr-un eveniment special în cadrul căruia au fost lansați principalii candidați la alegerile locale din 2024.

„Mult succes candidaților din Maramureș, feciorii lui Bogdan, înstruțați în măghiran, care s-au hotărât să se lupte cu mafia partidului comasat. În fiecare zi de acum înainte o să fiu lângă voi ca să batem partidul comasat. Gânduri bune din partea mea”, a transmis George Simion, președintele AUR.

Cristina Dumitrescu, europarlamentar și moderator al evenimentului, și-a amintit cu acest prilej despre buna colaborare pe care a avut-o și la alegerile din 2020 cu Darius Pop, președintele AUR Maramureș și candidat în 2024 la președinția Consiliului Județean Maramureș.

„Darius Pop este unul dintre cei mai determinați și patrioți tineri pe care i-am cunoscut în ultimii patru ani. Are o echipă minunată în coordonare. Cu toții au dus mai departe mesajul AUR pe care sunt singură că l-ați înțeles cu adevărat pentru că i-ați cunoscut pe ei, pentru că au știut să transmită ce vrea AUR cu adevărat în această țară. Darius este făcut să fie printre oameni și să lupte pentru ei. Ei asta fac: se duc printre oameni și acesta a fost secretul pentru succesul AUR din 2020”, a punctat Cristina Dumitrescu, europarlamentar.

 

·        Darius Pop: La baza partidului AUR stau oameni tineri

 

O poveste lungă, în care cuvintele-cheie sunt munca, devotamentul și credința. Așa a rezumat Darius Pop ultimii patru ani în slujba Alianței pentru Unirea Românilor.

„Avem o poveste lungă în cei patru ani de AUR: de muncă neîncetată, de devotament și de credință într-o cauză: în România, în români și în unirea tuturor românilor. Sunt încărcat de atâta bucurie după un parcurs greu și sacrificii pe care le-am făcut în fiecare zi. Munca e muncă și tot ceea ce am făcut în Maramureș cu acest partid este ceea ce mulți încă visează. Cu o mână de tineri din toată țara am reușit. Ei sunt AUR, noi stăm la temelia și la baza acestui partid. Nu stau rușii, Soros, nu stă Europa, Rusia sau alte interese meschine. La baza partidului AUR stau oameni tineri, care și-au dedicat din timpul lor, s-au sacrificat pentru acest proiect pentru ca noi, astăzi, în 2024, să votăm un partid cu oameni corecți care să ne reprezinte pentru o Românie liberă”, a mărturisit Darius Pop.

 

·        Doctori, ingineri, antreprenori, juriști - pe listele AUR

 

Președintele AUR Maramureș și candidatul la președinția Consiliului Județean Maramureș a subliniat că o primă bătălie câștigată în acest război dus cu cei care au condus destinele țării în ultimii 34 de ani este dată de faptul că AUR se află oficial în cursa electorală la alegerile locale și europarlamentare.

„Nu a fost ușor. Suntem obosiți, la pământ, dar ceea ce ne ține puternici, hotărâți și vehemenți pentru a ne lupta este că românii și-au exprimat dorința că vor schimbarea. Suntem aici și vom rămâne până la capăt. Nu vom fi ghidați de niciun interes personal, nu vom da crezare minciunilor, dezbinărilor, manipulărilor prin care am trecut în acești ani. Pe listele AUR regăsiți oameni buni, care au făcut ceva bun cu viața lor, cu care putem ieși în față. Avem doctori, ingineri, antreprenori, juriști, oameni care reprezintă ceva pentru comunitățile lor și pentru România. 2024 este anul schimbării: schimbăm hoții cu patrioții. Maramureșul are viitor de aur!”, a adăugat Darius Pop.

Candidat pentru funcția de consilier județean, Dorin Coste a declarat: „Nu ne convine nimic din ce am avut în ultimii 34 de ani. Ne dorim o Românie liberă, independentă și suverană. De aceea suntem patrioți, ne dorim o Românie a românilor. Ne dorim o Românie a tinerilor frumoși și deștepți”.

 

·        Costel Pîrvănoiu: Vom produce o schimbare în mentalitatea tuturor celor care conduc orașele și județele României

 

Economist și antreprenor, Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare, a luat apoi cuvântul.

„Mă simt onorat și puternic să pot demonstra ce vom putea face din Baia Mare. AUR înseamnă unitate, toți românii de pretutindeni. Împreună vom face schimbarea. Chiar dacă unii cred că ne pot înfrâna, noi ne vom duce până la capăt menirea. Cred în această forță, cred în unitate, în puterea dumneavoastră de a-i convinge pe ceilalți care nu au ieșit până acum la vot. Nu putem promite foarte mult, dar sunt convins că, atunci când vom ajunge acolo, vom produce o schimbare în mentalitatea tuturor celor care conduc orașele și județele României. Sunteți viitorul României”, a spus Costel Pîrvănoiu.

 

·        Gabriela Hofer: Femeile trebuie să fie prezente la toate nivelurile politice

Despre rolul femeii în politică a vorbit dr. ec. Gabriela Hofer, președinte al Organizației de femei AUR Maramureș, candidat la funcția de consilier local în Baia Mare.

„Femeile în politică își au rolul lor. Femeile în politică sunt muncitoare, sensibile, aduc eleganță. Ele sunt foarte energice și dau dovadă de multă empatie. Au puterea de a asculta și de a pune suflet în tot ceea ce fac. Femeile trebuie să fie prezente la toate nivelurile politice”, a concluzionat dr. ec. Gabriela Hofer.

Evenimentul de lansare a cuprins și prezentarea candidaților la celelalte primării din județ, un rol important fiind ocupat de Adriana Curmei, candidat la Primăria Municipiului Sighetu Marmației, prezentă cu o echipă de tineri entuziaști și dedicați.

 

    

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.