• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 Iunie , 2022

AUR: Guvernul să vină în fața Parlamentului cu modificările la Codul Fiscal

 

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită Guvernului Ciucă să renunțe la utilizarea excesivă și nejustificată a ordonanțelor de urgență și să vină în fața Parlamentului cu modificările propuse la Codul Fiscal.

Coaliția toxică PSD-PNL-UDMR are o majoritate confortabilă în forul legislativ și trebuie să-și asume schimbările preconizate, nu să evite dezbaterea publică și să fugă de români. În plus, măsurile vor intra în vigoare abia de la începutul anului viitor. Care-i graba? Observăm și de această dată, din păcate, o tendință de militarizare foarte periculoasă într-un stat democratic: Parlamentul să dețină doar un rol decorativ”, a declarat președintele George Simion.

Guvernul preferă ordonanțele de urgență în detrimentul legiferării normale, ceea ce nu este normal. Nu este vina noastră, a Opoziției, că discuțiile privind modificările la Codul Fiscal trenează de luni de zile și că se încheie sesiunea parlamentară în curând. Democrația nu trebuie să aibă de suferit din pricina neînțelegerilor dintre PSD și PNL. Dacă cele două partide nu se mai înțeleg, să se despartă și mergem la alegeri anticipate”, a afirmat Claudiu Târziu, liderul grupului AUR din Senat.

Coaliția de guvernare încearcă de luni de zile să ajungă la un consens în privința modificării Codului Fiscal. Liderii PSD şi PNL nu se înțeleg cu privire la o serie de aspecte, iar graba cu care tratează acum aceste modificări reflectă amatorismul și lipsa de respect față de democrație.  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.