• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 28 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Martie , 2013

ATP EXODUS, sponsorul celei de a III-a ediţii a „Raliului Zăpezii”

ATP Exodus se implică activ în susţinerea activităţilor sportive ale comunităţii. Participanţii vor putea efectua un drive-test cu modelele GLK, ML, Vito şi Viano de la Mercedes-Benz, precum şi Opel Mokka şi Mazda CX-5, având ocazia de a câştiga şi câteva premii importante în cadrul tombolei ATP Exodus

 

Baia Mare, 1 martie ’13: ATP Exodus continuă să se implice în susţinerea iniţiativelor comunităţii maramureşene, devenind sponsorul celei de a III-a ediţii a „Raliului Zăpezii”, cel mai spectaculos eveniment de profil din Nord-Vestul României. Echipe formate din piloţi profesionişti, automobilişti amatori şi posesori de ATV-uri şi Quad-uri se vor alinia la start, în perioada 1-3 martie, pentru a testa un traseu inedit între Cavninc şi Băiuţ, dar şi pentru a oferi un show absolut iubitorilor de curse auto.

 

„Ne încântă ideea de a fi parte a unui eveniment dedicat iubitorilor de maşini, deoarece împărtăşim cu toţi participanţii aceeaşi pasiune şi considerăm că este necesar ca mediul de afaceri să susţină iniţiativele comunităţilor, care contribuie la coeziunea acestora. Pentru noi, oamenii sunt cei care contează, de aceea încercăm să ne implicăm cât mai activ şi responsabil în diverse programe şi parteneriate care vizează îmbunătăţirea calităţii vieţii clienţilor şi angajaţilor noştri”,   a declarat Mircea Cirţ, directorul general al ATP Exodus.

 

Implicarea companiei băimărene nu se va limita însă la sponsorizarea raliului, ATP Exodus punând la dispoziţie participanţilor modelele GLK, ML, Vito şi Viano de la Mercedes-Benz, dar şi Opel Mokka şi Mazda CX-5 pentru a le testa, întregind în acest fel un eveniment eminamente auto. De asemenea, pe perioada concursului spectatorii vor putea să devină beneficiarii unor accesorii auto, participând la o tombolă organizată de ATP Exodus. 

Înfiinţat în 1995, grupul ATP Exodus este lider pe piaţa pieselor de schimb şi a accesoriilor pentru vehicule şi dealer al mărcilor Mercedes-Benz, Mazda, Opel şi MAN, având o reţea de 32 de sucursale la nivel naţional şi alte zece în afara ţării, în Bulgaria, Serbia şi Ungaria, şi o echipă de 750 de angajaţi.

Din componenţa grupului ATP Exodus fac parte următoarele firme: ATP Exodus SRL (distribuţie piese şi accesorii pentru autovehicule), ATP Exodus & CO (dealer autorizat Mercedes-Benz şi Mazda), ATP Exodus & AM (dealer autorizat Opel), TTS (dealer autorizat MAN) şi firma Elka Trans Logistic, care gestionează transportul internaţional de mărfuri şi flota întregului grup ATP Exodus. Flota este compusă din 220 de maşini, care pot fi externalizate către terţi pentru închirieri, transport de marfă, servicii de recuperare şi tractare. 

 

Persoană de contact: Patricia Fedorenco, PR Manager

patricia.fedorenco@prandmore.ro, 0742.82.34.21

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.