• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Februarie , 2013

Asociaţia NEMUS şi UACE „plantează” fapte bune!

Se spune că oamenii mici sunt preocupaţi de alţi oameni, oamenii mediocri, de evenimente, iar cei mari, de idei. UAC Europe e preocupată de ideea de responsabilitate socială şi dezvoltarea comunităţii din Dumbrăviţa. De aceea, se ţine de cuvânt, sprijinind şi implementând proiecte benefice în domenii ca: educaţie, ecologie, cultură şi tradiţii, sănătate etc. Iar de anul trecut, această promisiune onorată faţă de comunitate poartă şi un nume: Asociaţia NEMUS.

 

În spiritul valorilor UAC Europe şi pentru a proba angajamentul companiei pe termen lung faţă de societate, a fost înfiinţată la începutul anului 2012, Asociaţia “Nemus”, organizaţie non-profit cu statut caritabil, distinctă de operaţiunile comerciale ale UAC Europe din România, care are scopul de a oferi şi promova servicii şi programe în beneficiul comunităţilor locale.

Anul 2012 a fost unul plin din punct de vedere al activităţilor şi proiectelor implementate de şi prin asociaţie. Iar 2013 va fi la fel. UAC Europe continuă, prin Asociaţia Nemus, proiectele devenite deja tradiţie. Lista activităţilor derulate în acest an este lungă şi are ca parteneri, în funcţie de domeniu, primăria, bisericile, şcoala. Dar mai bine detailăm.

 

Primul domeniu, educaţia.

Un sector care a fost întotdeauna considerat ca fiind prioritar pentru UAC Europe. De aceea, în parteneriat cu şcoala, Asociaţia Nemus va organiza şi în acest an tabere de vară, de limba engleză, excursii tematice, concursuri, evenimente distractive şi instructive.

 

Protecţia mediului înconjurător, un alt domeniu prioritar nu este nici el uitat, prin activităţi devenite deja tradiţie, ca şi „Dumbrăviţa Verde”, sau acţiunea „Împreună pentru o comună curată” – acţiune de distribuire gratuită a pubelelor sau concursul de adunat materiale reciclabile: PET-uri şi hârtie.

 

Nu este uitat nici domeniul culturii, tradiţiilor şi sportului, Asociaţia urmând să fie parteneră la o serie de activităţi devenite tradiţie şi să organizeze altele noi.

 

De asemenea, nu va fi omis nici domeniul sănătăţii, Asociaţia urmând să organizeze o serie de campanii pentru testarea şi menţinerea stării de sănătate a populaţiei. 

 
 

NEMUS pe internet!

 

Detalii despre activitatea asociaţiei pot fi găsite pe adresa www.asociatianemus.ro, unde sunt postate în permanenţă detalii şi fotografii despre actvităţile asociaţiei şi unde poate fi găsită şi revista GAZETA de Dumbrăviţa în format electronic.

Asociaţia are şi pagină de facebook, aşa că toţi cei interesaţi pot deveni prietenii asociaţiei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.