• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 3 Iunie , 2014

ASOCIAŢIA DE TINERET PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Baia Mare

ASOCIAŢIA DE TINERET PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI Baia Mare caută voluntari dornici de aventură pentru coborârea anuală de plute din materiale reciclabile de pe râul Someş

 
 

Acţiunea noastră, aflată la ediţia a-4-a, este menită în primul rând să facă cunoscută publicului larg problema poluării apelor curgătoare cu materiale plastice, dar şi să ofere o alternativă amuzantă a petrecerii timpului în aer liber.

 

De asemenea, dorim să atragem atenţia asupra fenomenelor rezultate din cauza încălzirii globale care au produs o serie de schimbări climatice pronunţate în România şi nu numai, navigând pe râul Someş într-un mod neconvenţional.

 

Acţiunea se va desfăşura pe data de 14 Iunie 2014 dimineaţa, iar înscrierile participanţilor, formarea echipelor, pregătirea lor precum şi construirea plutelor din PET-uri se va face în decursul lunii mai.

La acţiunea de Coborâre cu Plutele pot participa tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, implicaţi şi în activităţile de colectare a PET-urilor, informarea publicului şi construirea plutelor. Pornirea se va face din oraşul Ulmeni şi acţiunea se va încheia cu un concurs de vâslit până la balastiera de la Merişor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.