• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Ianuarie , 2014

Asociaţia American International School of Transylvania anunţă un nou început la After School English

Programul After School English, demarat în toamna anului 2012, reprezintă unul din programele de succes pe care American International School of Transylvania le derulează, progresul copiilor în stăpânirea limbii engleze fiind recunoscut şi apreciat de British Council în urma evaluării din vara anului trecut.

 
 

Ne aflăm acum la cea de-a doua generaţie de copii, care au început programul o dată cu anul şcolar în curs, locurile pe care le-am avut disponibile fiind ocupate în prima săptămână de la lansarea anunţului. Părinţii au continuat să ne contacteze pentru a-şi înscrie copiii, lucru pe care nu am putut să-l onorăm pe parcursul programului, deoarece rezultatele pe care le aşteptăm cu toţii se bazează pe continuitate în implementarea programei în cadrul unor grupe cu număr mic de copii.

 

Am decis, însă, înfiinţarea a trei grupe noi, pentru a răspunde solicitărilor acestora într-un mod pe care îl considerăm adecvat.

Astfel, în ziua de marţi a fiecărei săptămâni, între orele 17:00 – 19:00, vom începe activităţile cu o nouă grupă (8 locuri) pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 8 ani; miercuri, între 16:00 – 18:00, o grupă (8 locuri) pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 10 ani, iar joi, între 17:00 – 19:00, tot o grupă (8 locuri) pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 8 ani.

 

Înscrierile se vor face pe principiul primul venit, primul servit, în limita locurilor disponibile, până cel târziu în data de 30 ianuarie, astfel încât aceşti copii să poată lua parte la programul After School English pe parcursul semestrului al doilea de şcoală, începând cu 3 februarie 2014.

 

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la 0747-575-946.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.