• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 31 Octombrie , 2015

Asociaţi în afaceri, în Baia Mare

Seria de evenimente regionale „Asociaţi în afaceri. Experţii alături de dumneavoastră”, organizată de agenţia The Associates, s-a încheiat cu cel de-al optulea eveniment ce a avut loc în Baia Mare,  la Hotel Mara, sala Polivalentă. Evenimentul a propus o dezbatere pe teme de finanţare şi investiţii, în prima sesiune, şi o serie de discuţii pe teme de consultanţă fiscală, financiară şi juridică, în a doua sesiune.

Au fost aduşi în comunitatea locală de afaceri profesionişti din domeniul finanţării, fiscalităţii şi consultanţei, care au prezentat studii de caz şi au oferit răspunsuri întrebărilor adresate de participanţi. Discuţiile s-au purtat într-un mediu informal, fără bariere între vorbitori şi public, încurajând astfel, schimburile de idei şi experienţe. Participanţii la eveniment reprezintă factorii de decizie, top şi middle management din companiile cu cifră de afaceri mai mare de 500.000 euro din judeţele Maramureş şi Satu Mare.

 

Printre temele dezbătute la eveniment, discutate şi analizate:

Finanţarea potrivită afacerii tale – Manuela Vlaşin, director Grup Retail, Raiffeisen Bank. Produsele de garantare oferite de FNGCIMM – Liviu Apetrei, director Sucursala Cluj, FNGCIMM.

O nouă incursiune în universul administrării banilor – Mihnea Bărbulescu, director de vânzări şi Eduard Inizian, manager Clienţi Instituţionali, Erste Asset Management. Provocări ale sistemului fiscal actual – Alexandra Rogojan, senior Tax Consultant, PwC România.

Finanţarea consultanţei în afaceri – Alina Marchiş, ofiţer proiecte SBS, BERD România.

Au avut loc discuţii dinamice şi aplicate, au avut loc dezbateri şi studii de caz. Sala a fost plină, semn că interesul mediului de afaceri băimărean, maramureşean este mare pentru astfel de dezbateri şi expuneri făcute profesionist. GAZETA de Maramureş a fost partener media al evenimentului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.