• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 28 Noiembrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 21 Septembrie , 2018

Asigurarea activităților economice și sociale în sezonul de iarnă

Prefectul Vasile Moldovan, pre­ședin­tele CJSU Maramureș a spus: „Pentru buna gestionare a efectelor meteorologice periculoase și îm­bună­tățirea capacității de reacție în situația producerii unor situații de urgență se impune asigurarea contractelor de deszăpezire, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.
De asemenea, toate insti­tuțiile publi­ce trebuie să asigure un climat normal pentru desfășurarea activităților în perioada de iarnă, prin comple­tarea rezervelor de combustibil, men­ținerea sistemelor de comuni­cații, alimentarea cu energie elec­trică, funcționarea sistemelor de căl­dură și de apă. Am transmis Comi­tetelor locale pentru situații de ur­gență o adresă prin care am solicitat să ne comunice, până la data de 15 octombrie a.c., stadiul încheierii contractelor de deszăpezire, asigurarea utilajelor de intervenție și a sto­curilor de material antiderapant pentru a putea interveni cu eficiență în situația căderilor abundente de ză­padă. Aceeași solicitare a fost adre­sată Secției de Drumuri Națio­nale Baia Mare și S.C. Drumuri și Poduri SA Maramureș”.

După primirea datelor din teritoriu vor fi constituite echipe mixte care se vor deplasa în teren și vor verifica punctual existența utilajelor de intervenție, a stocurilor de material antiderapant, respectiv constituirea și completarea rezervelor de combustibil, a mai afirmat prefectul de Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.