• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Aprilie , 2016

APROAPE DE FINAL: Lucrările în zona Valea Hotarului - Iapa sunt pe ultima sută de metri

Proiectul de modernizare a străzilor Valea Hotarului – Iapa şi de introducere a reţelei de apă şi canalizare în această zonă va fi finalizat la sfârşitul acestei luni. Până atunci se fac ultimele retuşuri, lucrările fiind pe ultima sută de metri.

 

În acest an lucrările au fost reluate la începutul lunii martie. Primarul Ovidiu Nemeş, împreună cu candidatul PNL la Primăria Sighet, Alexandru Oros, au făcut o vizită pe şantier pentru a vedea care este stadiul lucrărilor. Tot atunci s-a venit şi cu ideea amenajării unui spaţiu în care să întoarcă autobuzele, pentru ca locuitorii din zonă să nu fie nevoiţi să se deplaseze pe jos.

„Acum se fac ultimele retuşuri, se curăţă canalizarea pluvială, menajeră, separatoarele de grăsimi şi nămol, prefabricatele pentru pod. Se estimează cam în 15 aprilie să se dea drumul la circulaţie pe pod şi până la sfârşitul lunii aprilie va fi definitivată inclusiv recepţia la terminarea lucrărilor. În aceste săptămâni s-au făcut podurile, cel de sus care este din prefabricate şi retuşuri la partea de canalizare”, a declarat dirigintele de şantier, Vasile Bologa.

 

În acest moment circulaţia autoturismelor mai sus de podul care se construieşte a fost deviată şi au acces doar riveranii. Vestea bună este că lucrările se apropie de final, astfel că în curând cetăţenii vor avea parte de un drum la standarde europene şi de o reţea nou-nouţă de apă şi canal.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.