• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 04 Decembrie 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 1 Noiembrie , 2022

APP are o nouă structură organizatorică

Forurile de conducere ale APP de la nivel central și teritorial au hotărât modificarea strategiei în lupta pentru a recupera România din mâinile unor incompetenți, sau pur și simplu trădători.

De aceea structura organizatorică a partidului a suferit modificări importante. Au fost aleși opt prim-vicepreședinți ai A.P.P., responsabili de zone, pentru mai multe județe, dintre președinții organizațiilor județene care reprezintă în acest moment, cele mai puternice organizații județene ale partidului.

Liderii de la centru au subliniat modul în care va activa partidul pe scena politică românească:  ”Am refuzat și vom refuza în mod public și oficial, orice fel de negocieri sau parteneriate cu partide sau organizații din mișcarea haștag-neomarxist-globalistă”.

De asemenea vor continua acțiunile APP în folosul românilor: ” Vom continua, folosind toate pârghiile legale, să blocăm/ stopăm/ anulăm toate legile, hotărârile și ordonanțele antiromânești promovate de actual Coaliție de guvernare, fie direct, fie la ordinul Bruxelles-ului. Vom continua să atacăm în instanță, la CCR., la Avocatul poporului, sau în Parlament, toate legile și ordonanțele, privitoare la modificarea de taxe, impozite sau accize împotriva românilor.”, au spus liderii APP.

APP va lansa în foarte scurt timp ”Programul de guvernare pentru români”. În acest document, antreprenorii români și capitalul românesc vor avea un capitol special, unde vor fi detaliate legile bune care vor fi propuse de specialiștii APP, iar cele rele vor fi propuse pentru anulare.

APP va întări structura organizatorică la nivel național în următoarea formulă:

- Codrin Ștefănescu, actualul Secretar General al A.P.P. va prelua în mod oficial, funcția de Președinte al partidului și va fi împuternicit să demareze procedurile pentru Congresul A.P.P. din martie, anul viitor

- Organizația de femei, Seniori, Tineret și Cadre Militare în rezervă, vor deveni organizații independente, cu propria structură de conducere, la nivel central și județean, a căror lideri se vor subordona Biroului Politic Național, sau Județean – după caz, din care obligatoriu vor face parte.

- Valentin Păduroiu – fondator al A.P.P. și Președinte interimar, va deveni Președinte Executiv al A.P.P., și va avea în subordine, inclusiv departamentul Consiliului Național și echipele tehnice, specializate în relația partidului nostru cu toate organele de control (A.E.P., Curtea de Conturi etc.).

 A.P.P. va întări în mod semnificativ comunicarea online, fiecare organizație având obligația să-și pregătească propriile materiale (în funcție de specificul zonei), pe care să le promoveze intens la nivel local și central ( video-uri, podcast-uri, declarații de presă, cartoane de prezentare, afișe, bannere etc.). Mesajul A.P.P. trebuie spus și susținut pe toate vocile: medici, avocați, profesori, antreprenori, muncitori, agricultori, meșteșugari, studenți, pensionari, cadre militare în retragere și-n rezervă, persoane cu dizabilități, producători români, transportatori, șoferi, cercetători, ingineri, constructori, economiști, cadre medicale etc.

Toți membrii A.P.P. care au făcut parte în trecut din echipa de elaborare a Programului de guvernare, cel mai bun pe care l-a avut România, adică, foști senatori, deputați, miniștri, inclusiv cei care au coordonat la nivel teritorial administrațiile locale (prefecți, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali etc) vor fi începând de astăzi, împărțiți pe compartimente de lucru, atât pentru elaborarea ”Programului de guvernare pentru români al A.P.P.”, dar și pentru a strânge din teritoriu toate nemulțumirile și problemele românilor, de a căror rezolvare, guvernul actual este total dezinteresat.

Delimitarea APP de numitul Liviu Nicolae Dragnea, este definitivă, irevocabilă și a fost hotărâtă din motive foarte temeinice. În acest sens, APP se delimitează public și foarte hotărât, și de siajul acestuia coldisto-securist, și de tot ce reprezintă toxicitatea unui sistem, pe care noi și românii în general, îl numim ”statul paralel”.

În contextul celor de mai sus, forurile de conducere ale APP au hotărât: APP va merge în mod ferm și exclusiv, pe linia promovată de Codrin Ștefănescu și de echipa cu care acesta a promovat partidul în urmă cu un an.

        - APP este un partid deschis tuturor românilor, indiferent de sex, naționalitate, etnie sau religie.

        - APP este un partid 100% românesc, nefinanțat din străinătate, și este partidul care va promova legi, programe și proiecte doar pentru români.

        - La nivelul fiecărei organizații județene, listele de candidați se hotărăsc și se fac în curtea proprie!

        - Candidații pentru Primării, Consilii Locale și Consilii Județene sunt deciși și numiți în organizația respectivă, de către membrii ei.

- Listele nu se fac la nivel central, sau impuse din diferite păduri.

- APP va promova oameni noi, hotărâți și curajoși, în funcțiile de primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri județeni, deputați și senatori.

- Acești oameni noi, au sarcina clară și asumată prin politica de partid, să schimbe – din funcțiile în care vor ajunge – tot răul din administrația locală, birocrația și legile umilitoare care au sugrumat România și pe români, în ultimii ani.

- APP este un partid al oamenilor mulți, nu este un partid de lider, și nici nu are nevoie de un ”tătuc”! A.P.P. va promova imaginea a zeci și sute de mii de români, care au lucruri de spus, și care vor să trăiască bine, liniștiți și în siguranță în țara lor, România!

 

Liderii filialelor din țară au rezonat cu noile decizii care aduc partidul în mijlocul românilor.

”Din Maramureș salutăm noile decizii și ne punem pe muncă din secunda următoare. Maramureșenii vor o Românie a celor mulți și nu vrem să fim sclavii celor din Europa sau supuși ai grupurilor de interese din țară. Trebuie să terminăm odată cu aceste mizerii! Din nord pornim o nouă revoluție. Este vorba de revoluția bunului simț, a politicii pentru românii plătitori de taxe și impozite. În curând vom prezenta și programul de guvernare pe care îl propunem și vom începe migăloasa, dar și plăcuta misiune de dialog cu toți cei doresc să  trăiască mai bine în România”, a spus Liviu Bechiș, președintele APP Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.