• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 05 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Aprilie , 2019

Aparatură și instrumentar chirurgical de 80.000 de lei, donate la Spitalul Județean de Urgență

Asociația Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș” a donat Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, în cadrul proiectului de înființare a Compartimentului de Chirurgie Cardio - Vasculară, instrumentar chirurgical și aparatură medicală în valoare de 80.000 de lei.
 

Aparatura a fost predată de către reprezentantul asociației, miercuri, 17 aprilie 2019, în prezența ma­nagerului interimar dr. Pop Vasile-Ioan, a medicului coordonator al Compartimentului de Chirurgie Cardio-Vasculară, dr. Hânsa Tiberiu și a medicului șef al secției de Cardiologie, dr. Pop Călin.
Aceasta este a doua donație făcută pentru înființarea acestui departament și a fost posibilă datorită susținerii consistente a firmei SIFA INTERNATIONAL. Până în pre­zent, doar pentru acest departament, asociația, împreună cu firma anterior menționată, a donat aparatură medi­cală în valoare de 50.000 de Euro.
„În total, de-a lungul existenței sale, asociația a donat spitalului județean opt aparate medicale în valoare de aproximativ 180.000 de Euro. Mulțumim tuturor donatorilor, persoane fizice sau firme care susțin cauza noastră, mai precis dotarea spitalului județean cu aparatură medicală nouă și performantă, în beneficiul pacienților maramureșeni și nu numai.
Puteți direcționa în continuare, până la 31 iulie, 2% din impozitul pe venit, prin formularul 230, către asociația noastră. Aceste donații vor fi folosite în beneficiul dumnea­voastră și al tuturor mara­mureșenilor prin creșterea calității serviciilor de sănătate din județul nostru. Firmele pot direcționa 20% din impozitul pe profit pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din Maramureș de care vor beneficia și angajații lor. Toate acestea se pot face în contul nostru, Asociația Prietenii Spitalului «Dr. Constantin Opriș» - RO09BRDE250SV48742102500 BRD Baia Mare.
Doar realizând împreună lucruri bune și folositoare pentru noi toți, putem arăta că suntem o comunitate puternică și sudată. Vă mulţumim! Ajută pentru a fi ajutat!”, transmite Călin Herțeg, vicepreședintele Aso­ciației Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opriș”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.