• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 13 Ianuarie , 2022

ANUNȚ - UNIVERSAL ALLOY CORPORATION EUROPE SRL

 

UNIVERSAL ALLOY CORPORATION EUROPE SRL, cu sediul în localitatea Dumbrăvița nr. 224A, județul Maramureș, titular al proiectului ”Alimentarea cu energie electrică a unei unități pentru producția de extruziuni grele din aluminiu Universal Alloy Corporation Europe SRL, loc. Medieșu Aurit, jud. Satu Mare”, propus pe teritoriul comunelor Apa și Medieșu Aurit din județul Satu Mare și a orașului Seini din județul Maramureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menționat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, din municipiul Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, la următoarea adresă de internet: http://apmsm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.


Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.