• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Martie , 2016

Aniversare emoţionantă: La împlinirea a 101 ani, o sigheteancă a primit o vizită specială

O sigheteancă a împlinit în 1 Martie 101 ani. Cu această ocazie, femeia a fost  vizitată de primarul Ovidiu Nemeş, care a dorit să marcheze acest moment deosebit. El i-a dăruit sighetencei un mărţisor, un buchet de flori şi un tort.

 

 

Bătrâna trăieşte  de 30 de ani singură, într-o casă pe strada Gheorghe Şincai din municipiu. În ultimii ani s-a descurcat tot mai greu cu treburile zilnice şi acum abia reuşeşte să îşi aprindă focul. Sigheteanca a fost surprinsă de vizita primarului Ovidiu Nemeş, pentru că nu se aştepta să îşi amintească cineva de ea în această zi.

 

„Astăzi am încercat să le fac o surpriză tuturor femeilor, tuturor celor care ne fac viaţa frumoasă, indiferent că sunt soţii, fiice, mame sau bunici, gândurile noastre, ale bărbaţilor, se îndreaptă astăzi spre ele. Acum suntem în faţa casei unei bătrâne care are 101 ani, am încercat să punctez bineînţeles, nu într-un sens simbolic, cu 101 flori, dar am vrut să fiu alături de un veteran de război, o doamnă care a trăit o atât de lungă perioadă şi care cu siguranţă ne-ar fi putut împărtăşi multe din episoadele prin care Sighetu Marmaţiei a trecut. O parte a istoriei ei se confundă cu istoria oraşului şi era interesant pentru noi  şi pentru copiii noştri să o aflăm”, a arătat Ovidiu Nemeş, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei.

 

Cu această ocazie, primarul Ovidiu Nemeş a transmis  şi un mesaj tuturor sighetencelor: „Azi este 1 martie, o zi a femeii, vă urez o primăvară frumoasă, un an excepţional, aşa cum vi-l doriţi şi cu bucurii în casele voastre.”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.