• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 15 Decembrie , 2019

Angajații Spitalului Județean au donat „sânge pentru viață”

În zi de sfântă sărbătoare, angajații Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare au arătat că înțeleg însemnătatea expresiei „sânge pentru viață” și cunosc faptul că, prin gesturi mărunte poți oferi șansa la viață celor aflați în situații critice. Astfel, pentru al doilea an la rând, în preajma sfintelor sărbători de iarnă, în ziua în care îl celebrăm pe Sfântul Nicolae, aproximativ 100 de medici, personal sanitar și personal contractual din cadrul unității me­di­cale au donat sânge pentru viață.

Inițiativa aparține conducerii Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare care, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureș, au organizat o nouă donare de sânge în principala instituție sanitară a județului. Este a patra donare de sânge în decursul acestor doi ani, deoarece personalul angajat al SJUBM donează atât în luna decembrie, cât și în luna mai, când se celebrează Ziua Asistentului.

Pe această cale, executivul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare transmite sincere și calde felicitări celor care au ales să ofere din sângele lor pacienților aflați în impas. Această lună a cadourilor să aducă un plus de bucurie în inima fiecăruia. Sărbători frumoase și pline de iubire!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.