• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Ianuarie , 2014

Ambasadorul României la Berlin le-a promis sprijin producătorilor tradiţionali maramureşeni

Pentru producătorii tradiţionali maramureşeni participanţi la cea de-a 79-a ediţie a „Grune Woche” - Expoziţia Internaţională pentru Industrie Alimentară şi Horticultură de la Berlin -, participarea a însemnat şi şansa de a discuta cu Ambasadorul României la Berlin, Lazăr Comănescu. Acesta a solicitat tuturor expozanţilor puncte de vedere şi propuneri în vederea consolidării poziţiei produselor româneşti pe piaţa germană, pornind tocmai de la experienţa acumulată în cadrul acestei expoziţii şi din comparaţia cu celelalte state participante.

 

Producătorii maramureşeni au menţionat, în discuţiile lor, sprijinul acordat de Consiliul Judeţean Maramureş, pentru participarea la târg. De asemenea, au propus diseminarea informaţiilor privind expoziţiile şi târgurile de profil la scară mult mai largă, astfel încât cât mai mulţi producători maramureşeni să poată participa.

Producătorii au solicitat sprijinul ambasadei pentru identificarea unor posibili parteneri de afaceri, în vederea încheierii unor contracte, pentru amenajarea unui stand cu produse de artizanat, dar şi pentru organizarea unor evenimente tematice la sediul Ambasadei României la Berlin.

Ambasadorul Lazăr Comănescu i-a asigurat de întregul sprijin, spunând că participarea la acest târg constituie o oportunitate pentru firmele româneşti de a prezenta produse specifice şi de a le valorifica, dar şi de a cunoaşte specificul pieţei germane.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.