• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 4 Martie , 2016

Aleşii şi primarul, prin Baia Mare

Zilele trecute o parte a consilierilor locali au venit într-o vizită la Direcţia de venituri şi la Serviciul de evidenţă a populaţiei pentru a vedea în ce condiţii se lucrează în aceste două direcţii ale Primăriei Baia Mare.

 

 

Primarul Cătălin Cherecheş le-a arătat aleşilor situaţia clădirilor în care sunt aceste direcţii. El le-a cerut consilierilor să voteze mutarea acestor servicii.

„Sunt două instituţii, două servicii publice importante pentru municipiul Baia Mare pentru că au o relaţie directă cu cetăţeanul, o relaţie directă cu publicul. Cele două servicii funcţionează în spaţii absolut insalubre, spaţii care nu oferă nici condiţii de muncă conform prevederilor legale colegilor noştri care muncesc acolo, dar nu oferă nici confort şi funcţionalitate băimărenilor care vin să îşi facă ori buletinele, ori să îşi plătească taxele şi impozitele. Mi se pare absolut aberant să trebuiască să stai în picioare ore în şir pe o scară pentru a ajunge la etajul I sau II să îţi faci un buletin. Mi se pare într-un fel deplasat ca cei care vin să îşi plătească taxele şi impozitele, bani din care dezvoltăm oraşul să nu beneficieze de servicii foarte rapide. Sunt clădiri vechi şi sunt clădiri unde este igrasie şi în care nu întotdeauna sunt întrunite toate condiţiile pentru ca angajaţii Primăriei Baia Mare să îşi poată desfăşura corect activitatea.

 

Mai mult decât atât chiar uneori le punem în pericol sănătatea pentru că mirosul, igrasia, umiditatea nu cred că face bine cuiva. Am venit şi cu soluţii în faţa Consiliului Local şi de fiecare dată aceste soluţii au fost puse deoparte cerându-se tot timpul explicaţii, cerându-se tot timpul alte soluţii sau modificarea soluţiilor. Iniţial am vrut să modificăm structura în cadrul sediului Primăriei Baia Mare şi să facem acolo sediul pentru buletine. Nu s-a dorit acest lucru. Am dorit ca în ultimă instanţă să îi chem pe consilieri să vadă cu ochii lor exact la faţa locului despre ce este vorba.

Aşa stând doar în nişte sedii de partid şi votând doar cum le spune un preşedinte de partid în conformitate cu interesele lui nu rezolvăm nimic”, a spus Cătălin Cherecheş, primarul de Baia Mare.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.