• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 24 Iulie , 2015

ALDE Maramureş se pregăteşte pentru alegerile din 2016

În organizarea Ministerului Agriculturii a avut loc în Maramureş o dezbatere a „Caravanei PNDR” ce vizează promovarea Reţelei Naţionale de Dezvoltare Rurală. Ministrul Daniel Constantin s-a întâlnit şi cu liderii locali ai ALDE Maramureş şi presa băimăreană.

 
 
 

La Centrul Millennium a avut loc întâlnirea cu presa băimăreană. Ministrul Constantin a fost însoţit de Cornelia Negruţ, deputat PC de Maramureş şi copreşedinte al ALDE Maramureş, Emil Marinescu, copreşedinte ALDE Maramureş din partea PLR Maramureş şi Ovidiu Silaghi, vicepreşedinte şi coordonator regional al ALDE. Daniel Constantin a vorbit despre modul exemplar în care a fost constituită filiala ALDE din nordul ţării.

„Maramureşul este judeţul meu de suflet. Sunt ataşat de acest judeţ din mai multe motive şi cred că aici am avut o activitate destul de intensă. Vreau să îi felicit pe doamna deputat Negruţ, pe domnul vicepreşedinte Marinescu pentru faptul că au trecut peste toate orgoliile şi au constituit Biroul Executiv Judeţean. Cred că suntem pregătiţi, astăzi, la nivel de Maramureş, pentru alegerile locale şi parlamentare. Se simţea nevoia în ţară, pe fondul tendinţei de polarizare a scenei politice, de a crea cea de-a treia forţă politică, care să adune pe cei care nu doresc social-democraţia, nu doresc liberalismul deghizat, făcut astăzi de către cei care sunt într-o proporţie mai mare membri PDL decât membri PNL”, a spus Constantin.

Şi deputatul Cornelia Negruţ a vorbit despre ALDE Maramureş şi despre nevoia de a continua dezvoltarea noii structuri politice în judeţ. Deputatul maramureşean a spus că vor fi pregătiţi pentru alegerile din 2016 şi că vor avea candidaţi în toate localităţile, în Baia Mare, la şefia Consiliului Judeţean. Până în acest moment nu sunt definitivate candidaturile, dar în perioada următoare vor avea loc aceste clarificări.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.