• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 27 Mai , 2016

ALDE Maramureş îi cheamă pe maramureşeni la vot

ALDE Maramureş este singura formaţiune politică din judeţ care organizează conferinţe de presă săptămânal, semn că îşi respectă statutul de partid important pe scena politică din nord, mai ales că este campanie electorală şi cetăţenii vor,într-un fel sau altul, să afle ce fac partidele în bătălia pentru voturile lor.

 

 

La sediul micuţ al filialei au fost prezenţi liderii ALDE Maramureş, Cornelia Negruţ, Lucian Angheluţă, Sorin Petean, Cosmin Lakatoş şi candidatul la primăria Baia Mare, Gabriela Mărieş Leş.

Liderul filialei, Cornelia Negruţ a vorbit despre alegeri şi modul în care se desfăşoară campania electorală. Totodată şi-a exprimat nemulţumirea pentru faptul că afişele ALDE sunt rupte în Baia Mare.

 

„Chiar am depus o plângere privind faptul că suntem singurul partid la care, în Baia Mare, i se rup afişele. Am înţeles că sunt două domnişoare care nici majore nu sunt, care în fiecare dimineaţă au o operaţiune foarte greoaie. Am şi rugat pe cineva că dacă le vede să îmi trimită o poză, ca să le trimit la rândul meu salutări dacă asta e preocuparea lor ca afişul cu ALDE, cu Tăriceanu şi cu candidata noastră, doamna Mărieş-Leş deranjează pe cineva”, a spus preşedintele ALDE Maramureş, Cornelia Negruţ.

 

Ea a vorbit şi de faptul că în această campanie electorală formaţiunea politică pe care o conduce a făcut mulţi kilometri în Baia Mare şi în judeţ în încercarea de a lega un dialog cu cetăţenii, dar s-a lovit de un fenomen îngrijorător: foarte mulţi dintre cei care au venit la întâlnirile electorale aşteptau să primească ceva, de la o brichetă, la găleţi, sau alte forme de „campanie”.

 

„A fost destul de greu să îi facem să înţeleagă că, o campanie electorală nu se face cu aşa-zisa mită electorală. Unii au plecat dacă au văzut că nu primesc nimic. Alţi au rămas pe gânduri după explicaţiile pe care le-am dat oamenilor. Sper ca la parlamentare să nu mai fie această aşteptare de „mită electorală”, atât de mare”, a spus Negruţ.

 

În aceeaşi idee, Lucian Angheluţă a vorbit despre o încercare de mită electorală în cazul bătrânilor, a pensionarilor din Baia Mare care au primit bonuri valorice oferite de Consiliul Local.

Angheluţă crede că nu era momentul potrivit ca cei aflaţi în nevoi să primească acest ajutor financiar şi care în altă perioadă de timp ar fi fost justificat a se acorda. Liderii filialei au spus că militează pentru ca cetăţenii să vină în număr cât mai mare la vot, indiferent cu cine votează.  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.