• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 21 Octombrie , 2014

Acţiunea „Din suflet, pentru suflet” continuă

Angajaţii Montana Tech Components AG, firma mamă a UAC Europe din Viena, au făcut un gest nobil, de omenie, pentru ajutorarea familiilor nevoiaşe din Dumbrăviţa. Astfel, pentru a doua oară în acest an, darurile vor ajunge la cei mai puţin norocoşi. Pachetele vor fi împărţite prin intermediul preoţilor din comună.

 
 

Ajutorarea celor mai puţin norocoşi arată gradul de omenie şi de generozitate a unui om. Iar UAC Europe şi Asociaţia Nemus au demonstrat din plin că sunt sensibili la problemele celor din jur. Însă nu doar UAC Europe se implică în comunitate, ci şi angajaţii Grupului din care face parte fabrica din Dumbrăviţa.

Angajaţii Montana Tech Components AG, firma mamă a UAC Europe din Viena, au făcut un gest de prietenie şi omenie faţă de familiile nevoiaşe din Dumbrăviţa, transmiţând pachete pentru familiile nevoiaşe din comună. În primăvară, Corina Mulea, PR & Office Manager a împărţit darurile familiilor selectate cu ajutorul biroului Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Dumbrăviţa, iar acum, mai multe pachete vor ajunge la cei care au nevoie de ele prin intermediul tuturor preoţilor din comună.

Sabin Bogluţ, preot paroh Unguraş – „Am primit 4 colete şi am împărţit aproape tot. Am selectat două familii cu mulţi copii şi venituri reduse, care chiar aveau nevoie de aşa ceva. A fost o bucurie de nedescris pentru copii. Nu mai aveau răbdare şi de bucurie au început să se joace cu jucăriile în biserică. Au primit hăinuţe şi jucării. S-au împărţit la sfârşitul slujbei de duminică. Ce a rămas şi nu li s-a potrivit, vom împărţi altor persoane care au nevoie. Pe această cale, mulţumim UACE pentru bucuria pe care le-au produs-o acestor familii din satul nostru, pentru că într-adevăr a fost ceva neaşteptat pentru ei”.

 

Vasile Tarţa, preot paroh Rus – „Am primit 4 colete să le împărţim familiilor care au nevoie. Recomandarea a fost să identificăm măcar două familii cărora să le fie de folos. În momentul de faţă, două familii şi-au ales anumite lucruri care le sunt bune copiilor lor. Dar au rămas încă lucruri pe care le vom da altor familii care au nevoie. Vom găsi în mod sigur familii care să se bucure. Am selectat familii cu mulţi copii şi cu venituri mici. Foarte tare s-au bucurat. Acţiunea a fost binevenită, de aceea mulţumim UACE.

Au fost lucruri pentru copii mici şi diferite obiecte, chiar folositoare, pentru familii cu asemenea copii. O să împărţim şi obiectele ce au rămas pentru că mai sunt şi alte familii care au nevoie de aşa ceva”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.