• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 19 August , 2014

ACL Maramureş vrea să câştige alegerile în nord

ACL Maramureş (Alianţa Creştin Liberală) a organizat conferinţa de presă săptămânală pe teme importante pentru alianţa maramureşeană. Cei doi copreşedinţi, Ovidiu Nemeş şi Mircea Man, au vorbit despre alegerile prezidenţiale, dar şi despre problemele Maramureşului într-un context politic agitat, marcat de apropiatele alegeri.

 
 

La sediul liberalilor din nord au venit primari ai Alianţei, parlamentari, lideri din teritoriu ai celor două partide care formează cea mai puternică forţă politică de dreapta.

 

„Am certitudinea că din 2015, noua guvernare a României va fi una performantă. ACL este pregătită să câştige alegerile prezidenţiale şi intrăm într-o linie dreaptă a precampaniei electorale, odată cu strângerea semnăturilor pentru candidatul nostru Klaus Iohannis. Avem o asumare la nivel naţional a unui număr important de semnături, probabil cel mai mare număr de semnături pentru un candidat la prezidenţiale, respectiv până la 2,5 milioane de semnături, Maramureşului revenindu-i pentru Alianţă un număr de 50 de mii de semnături. Acestea trebuie strânse până în data de 19 septembrie. Am avut o şedinţă tehnică şi acest număr va fi împărţit între cele două formaţiuni politice ale Alianţei. 25 de mii pentru liberali şi tot atât pentru cei din PDL.

Semnăturile vor fi strânse de activiştii noştri, dar vom merge şi pe stradă, între oameni, pentru a discuta cu ei, pentru a încerca să preluăm o parte din problemele lor, din necazuri. Este un demers sincer, dorim să ştim cât mai multe din durerile oamenilor pentru a putea să facem ceva pentru ei, în mod direct şi fără promisiuni electorale. Toate acestea se regăsesc în proiectul: O Românie modernă, O Românie demnă, proiect lansat de Klaus Iohannis”, a spus Ovidiu Nemeş.

 

Copreşedintele ACL Maramureş a declarat că în 11 octombrie, Klaus Iohannis va veni într-o vizită în Maramureş. Este o vizită confirmată, dar există posibilitatea ca el să mai viziteze nordul în aceste câteva luni până la alegeri.

La rândul său, Mircea Man a spus că obiectivul clar al ACL este câştigarea alegerilor prezidenţiale, iar în Maramureş ACL să fie de departe câştigătoare. Mircea Man a anunţat că Vasile Blaga va conduce campania electorală, ajutat de secretarii generali ai celor două partide. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.