• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 August , 2014

ACL Maramureş, o dreaptă puternică

Alianţa Creştin Liberală Maramureş (ACL) a organizat prima conferinţă de presă în noua formulă, la sediul liberalilor, devenit neîncăpător după „infuzia” democrat-liberală. În prezidiu au luat loc liderul liberal, Ovidiu Nemeş şi deputatul Mircea Man, Cristian Niculescu-Ţâgârlaş şi Mircea Munteanu.

 
 
 

Ovidiu Nemeş a oferit cuvântul copreşedintelui Alianţei, Mircea Man, pentru mesajul de început. Politician abil, Man a vorbit despre Alianţă, despre noul început, despre noul partid liberal.

„Cu noi sau fără noi, cei de la această masă, va avea loc fuziunea, contopirea şi realizarea acestui mare partid de dreapta. Pentru prima dată după 24 de ani de politică românească, două partide importante se unesc, fuzionează prin contopire şi fac un partid de dreapta important, membru în familia popular-europeană. Repet, cu noi sau fără noi, acest partid va merge înainte”, a spus Mircea Man.

 

Liderul liberalilor maramureşeni a spus că Alianţa Creştin Liberală este o construcţie politică solidă, o prezenţă puternică în dreapta politicii româneşti.

 

„Nu peste mult timp, la Braşov, va avea loc Liga Aleşilor Locali. Eu voi participa la lucrările Biroului Politic Naţional al ACL, al noului PNL, întrucât Maramureşul şi-a câştigat această poziţie prin rezultatele la europarlamentare. Noi am obţinut un rezultat care ne-a situat între primele zece filiale judeţene.

Revenind la structura judeţeană, am suplimentat locurile în Biroul Politic judeţean cu primarii care nu făceau parte din structură, cu consilierii judeţeni, fără excepţie, cu vice-primarii acolo unde nu avem primari şi cu două zone care am considerat că trebuie să facă parte din Birou, zona Vişeu-Borşa şi Tg. Lăpuş.

După ce vom avea numele candidatului, oricare ar fi el, vom munci pentru alegeri, vom face totul pentru a câştiga, deoarece Dreapta trebuie să dea preşedintele. Pot să mai spun că în ziua următoare nominalizării candidatului ACL, vom ieşi în stradă pentru a strânge un minim de 20 de mii de semnături pentru candidatul Dreptei, atât ne-am asumat noi, Maramureşul. Vom strânge semnăturile în stradă, aproape de oameni, pentru a le putea răspunde întrebărilor lor, să fim mai aproape de ei pentru a le prezenta candidatul nostru”, a spus Ovidiu Nemeş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.