• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 09 Iunie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Martie , 2023

A treia companie aviatică care operează de pe Aeroportul Internațional Maramureș

 Eveniment important pentru Aeroportul Internațional Maramureș. Într-o gală selectă, a fost anunțată oficial colaborarea cu o nouă Companie aviatică înființată în urmă cu câțiva ani, AirConnect. La hotel Magus, a avut loc evenimentul de lansare a cursei regulate Baia Mare – București. 

În cadrul evenimentului, au fost prezentate informații despre compania aeriană, detalii operaționale (zilele de operare, orarul de zbor), precum și alte modalități de colaborare. Au fost prezenți repre­zentanți ai companiei AirConnect, reprezentanți din partea Consiliului Județean, vicepreședintele Radu Trufan, conducerea Aeroportului Internațional Maramureș, precum și alţi invitați şi colaboratori.

Oficiile de gazdă au fost realizate de directorul Aeroportului Dorin Buda și directorul Dezvoltare, Ionuț Caraba. Air Connect este al treilea operator aerian care va face zboruri regulate de pe Aeroportul maramureșean. Din 27 martie, Air Connect va avea două zboruri pe săptămână, luni și vineri, spre București. Prețul biletelor pleacă de la 37,83 de euro.

Oficialii companiei au prezentat motivele pentru care ar trebui să zbori cu AirConnect.

„București - Baia Mare este un drum pe care îl parcurgi în multe ore cu mașina personală și în și mai multe cu trenul. Totuși, dacă nu ai timp de pierdut? Nu mai bine iei avionul? Air Connect îți dă și motive pentru care merită să o faci. Salvezi timp, energie și călătorești în siguranță. Suntem companie aeriană regională, înființată în România, gata să te ajutăm să iei cele mai bune decizii privind deplasările tale, gândite în scop personal sau nu. Poate că ai o întâlnire de afaceri ori un dor prea mare de casă. Poate vrei să vizitezi zona și cauți calea cea mai rapidă prin care să ajungi la ea. Dacă îți surâde ideea de zbor din București și până la Baia Mare, găsești la noi bilete de avion la prețuri bune, raportate la calitatea serviciilor, pentru ruta București - Baia Mare și retur. Oricare ar fi nevoile tale și motivul pentru care mergi acolo, timpul și banii trebuie să rămână cât de mult la tine!

Zborurile cu Air Connect sunt rapide, sigure și confortabile și duc în regiuni cheie ale țării - Sibiu, Cluj, Timișoara, chiar și în afara ei, în Ungaria”, au spus reprezentanții companiei care va opera cursa Baia Mare-București.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.