• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 16 Octombrie , 2015

A început reamenajarea zonei din faţa fostului cinematograf Mara

A început reamenajarea zonei din faţa fostului cinematograf Mara. Dat fiind faptul că lucrările la Centrul de Informare Turistică din Sighet sunt pe ultima sută de metri, Serviciul Public de Gospodărire Urbana a trecut la executarea acelei părţi din proiect care prevede lucrările adiacente noului obiectiv.

 

 

Încă de zilele trecute angajaţii serviciului au demarat lucrările de reamenajare a zonei prin demontarea pavajului.

 

Proiectul prevede amenajarea unei piaţete care să vină în completarea noii clădiri care va îmbunătăţi aspectul zonei centrale a municipiului prin caracteristicile sale moderne. Se are de asemenea în plan şi amenajarea parcului din spatele clădirii, acolo unde în prezent există câteva monumente şi băncuţe împrejmuite cu gard viu. Municipalitatea promite o altă perspectivă a centrului din punct de vedere urbanistic.

Lucrările la Centrul de Informare Turistică au demarat în luna aprilie a acestui an şi au înaintat conform graficului, în aşa fel încât la finele anului, aşa cum a fost stabilit, municipiul Sighetu Marmaţiei va beneficia de un Centru de Informare Turistică la standarde europene, menit să vină în sprijinul persoanelor care vizitează oraşul.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.