• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 28 Iulie , 2019

A fost constituită filiala maramureşeană a partidului PLUS

Recent, a avut loc Convenția Județeană PLUS Maramureș în cadrul căreia a fost aleasă conducerea filialei. Au fost mai mulţi candidaţi pentru toate funcţiile de conducere. În urma votului a fost aleasă echipa condusă de Florin Barbur. Practic, a fost constituită filiala maramureşeană a partidului, în mod oficial. Noua echipă de condu­cere a fost prezentată ziariştilor băimăreni în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Hotelul Mara.

 

Nicolae TEREMTUŞ

Emoţionaţi, membrii Birou­lui Judeţean al PLUS Maramureş au încercat să se prezinte şi să spună în câteva cuvinte ce vor face în perioada următoare.
„Am prezentat în faţa colegilor un program politic care a fost votat şi acceptat de către colegi. Şi am fost investit cu un mandat de doi ani de zile în care să punem bazele unei construcţii puternice pentru ceea ce înseamnă PLUS în Maramureş. Conducerea este asigu­rată de către un Birou Judeţean format din opt membri”, a spus Florin Barbur.


Componenţa Biroului Judeţean al filialei maramureşene:
Președinte: Florin Barbur
Secretar general: Robert-Francisc Nagy-Spiller
Trezorier: Codrin Crișan
Fundraising: Gheorghina Marian
Comunicare: Horia-Codrin Buhan
Membri în Biroul Județean: Ruxandra Diaconeasa, Măndița Baias, Samuel Moldovan, Adrian Mihai Szabo.
 

De asemenea, au fost aleși cei 22 de delegați care vor participa la Convenția Națională PLUS din decembrie, și comisiile județene:
Comisia Județeană de Cenzori: Mihaela Oana Nistor, Elisabeta Pop, Vasile Vlad Ghita
Comisia Județeană de Integritate și Arbitraj: Lia Pop, Brian Cristian, Simona Rațiu.
„Ce ne-am propus pentru perioada următoare? Prioritatea numărul unu este găsirea şi amenajarea unui sediu. Sperăm să realizăm acest lucru în următoarele trei săptămâni. Apoi vom continua cu constituirea Comunităţilor. Aşa cum se ştie, la nivel judeţean, PLUS este organizat sub formă de filială şi la nivel local funcţionează ceea ce numim Comunităţi Locale. Este un concept nou care nu mai există la alte partide. Aceste Comunităţi sunt constituite pe anumite criterii de zonă geografică şi de populaţie. Se constituie o Comunitate Locală la aproximativ 8500 de persoane care locuiesc într-o anumită zonă. În oraşul Baia Mare o să avem mai multe Comunităţi, probabil 16-17 Comunităţi. În mediul rural avem Comunităţi Locale organizate la nivel de comună sau UAT şi avem Comunităţi Locale formate din mai multe UAT-uri.
În acest moment avem constitute şapte Comunităţi Locale, cinci în Baia Mare şi două în mediul rural. În perioada următoare ne propunem să accelerăm constituirea de Comu­nităţi Locale. Dorim ca până la sfârşitul anului să avem cât mai multe Comuni­tăţi active. Aceste Comunităţi sunt conduse de un  Birou al Comunităţii format din patru membri şi un coordonator.
Suntem un partid tânăr, avem şapte luni de la înfiinţare şi ne dorim să creştem, şi acum avem constituită filiala şi conducerea acesteia. Dorim să atragem cât mai mulţi oameni competenţi şi oneşti”, a spus Florin Barbur.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.