• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Iulie , 2020

50.000 de maramureșeni pot fi testați gratuit, la cerere, pentru depistarea infecției cu SARS-CoV-2

„Testăm pentru sănătatea maramu­reșenilor” - proiectul Consiliului Județean Maramureș, realizat în parteneriat cu Primăria Baia Mare, prin care 50.000 de maramureșeni vor putea fi testați până la finalul anului 2020, voluntar și gratuit, pentru depistarea noului coro­navirus SARS-CoV-2, a devenit operațional din 15 iulie. Proiectul prevede achiziționarea de teste automate pentru aparatele Real-Time PCR, astfel încât să se reducă atât timpii, cât și riscurile și costurile testării. Acesta urmărește, de asemenea, sprijinirea mediului de afa­ceri prin testarea angajaților
operatorilor economici din județ, astfel încât activitatea economică să poată fi reluată.
„Tot ce trebuie să facă maramure­șenii care doresc să beneficieze de un test COVID-19 gratuit este să acceseze platforma online a proiectului la adresa https://testaminmaramures.ro/, urmând pașii stabiliți până la confirmarea înscrierii. Este extrem de important să fie completate corect infor­mațiile solicitate și să bifeze căsu­țele care validează informațiile, precum și acceptul cu privire la re­gulamentul proiectului”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Ze­tea.

Totodată, cei care doresc info­r­mații suplimentare sau doresc să ajungă și mai ușor la platforma online pot face asta accesând pagina de Facebook a proiectului „Testăm pentru sănătatea maramureșenilor” sau să viziteze site-ul Consiliului Județean Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.