• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 28 Aprilie , 2017

31 de mii de lei alocați de Consiliul Județean pentru organizarea celor trei olimpiade naționale desfășurate în Maramureș

De-a lungul timpului, între Con­siliul Județean Mara­mureș și Inspectoratul Șco­lar Județean a existat mereu o bună colaborare, CJ fiind un partener corect în toate proiectele educaționale comune în care a fost implicat.

Potrivit președintelui Consiliului Jude­țean Maramureș, Gabriel Zetea, insti­tu­ția pe care o conduce susține atât învă­țământul de masă, cât și învățământul de performanță. Astfel, pentru buna desfășurare a Olimpiadei Naționale de Biologie, Consiliul Județean Mara­mureș a alocat, din rezerva bugetară a județului, suma de 15 mii de lei, iar pentru organizarea olimpiadelor de Limba și Literatura Rromani și cea de Protecție a Mediului, câte 8 mii de lei pentru fiecare, suma totală fiind de 31 de mii de lei.

„Educația este prioritară pentru admi­nistrația locală și, investind în educație, investim în viitorul copiilor noștri. Ei sunt cei care ne vor urma și cei în care ne punem speranța că vor continua proiectele începute. Am susținut mereu orice formă de educație, așa cum susținem și performanța. Faptul că municipiul Baia Mare a găzduit trei olimpiade naționale în luna aprilie a fost o mândrie și pentru Consiliul Județean Maramureș. Elevii perfor­manți la disciplinele biologie, limba rromani și protecția mediului din întreaga țară și-au dat întâlnire în Baia Mare, în ultima săptămână, iar rezultatele obținute în urma concursurilor repre­zintă o piatră din temelia viitorului pe care și-l clădesc. Doresc să îi felicit, încă o dată, atât pe participanți, cât și pe profesorii care i-au pregătit și să le urez mult succes în competițiile viitoare. M-am bucurat că, la solicitarea ISJ Mara­mureș, plenul Consiliului Județean a aprobat acordarea unui sprijin financiar din rezerva bugetară, pentru buna desfășurare a celor trei olimpiade națio­nale pe care le-am găzduit”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.
Și reprezentanții ISJ Maramureș au subliniat faptul că, executivul Con­siliului Județean a răspuns pozitiv la fiecare solicitare de partene­riat și a ajutat, cu diferite sume, acțiunile inițiate de Inspectoratul Școlar.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.