• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 20 Martie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 30 Martie , 2018

26 de proiecte au fost votate de aleșii județeni la ședința din luna martie

Astfel, s-a aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului pe anul 2018, dar și utilizarea excedentului anual al bugetului Maramureșului, rezultat la încheierea exercițiului bugetar pe anul 2017. A fost aprobat cuantumul cotizațiilor ce se plătesc de Consiliul Județean Mara­mureș pentru diferite structuri asociative în care Județul Maramureș are ca­litatea de membru pentru anul 2018, dar și a contribuția Consiliului Județean la diferite acțiuni finanțate din rezerva bugetară. A fost aprobat protocolul de colaborare pentru organizarea și desfășurarea proiectului de interes județean „Uniți pentru Marea Unire”, precum și sume din bugetul județului pentru finanțarea programelor structurilor sportive de performanță de prim eșalon: Clubul Sportiv „Știința” Baia Mare – echipa de volei masculin, Clubul Sportiv Municipal Baia Mare – echipa de rugby, Clubul Sportiv Minaur Baia Mare – echipa de handbal masculin, Clubul de Șah al Muni­cipiului Baia Mare.
Aleșii județeni au aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al S.C. „Drumuri - Poduri Maramureș” S.A., pe anul 2018, dar și planul de întreținere și reparații curente și periodice pe rețeaua de drumuri județene în anul curent. Totodată, s-a aprobat documentația privind se­lecția membrilor Consiliului de Admi­nis­trație la S.C. „Drumuri - Poduri Maramureș” S.A.
Alte proiecte care au fost supuse votului consilierilor județeni au privit aprobarea organigramei și a statului de funcții la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, măsuri pentru asigurarea continuității asistenței me­dicale la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, dar și Regulamentul de organizare și funcționare al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Maramureș.
În mapa aleșilor județeni s-au regăsit și patru rapoarte ale diverselor instituții, respectiv un raport public al Curții de Conturi pe anul 2016 (sinteză), raportul Consiliului de Administrație la S.C. „Drumuri – Poduri Maramureș” S.A. pe anul 2017, raportul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională pentru anul școlar 2017 – 2018 (extras) și o informare privind mă­surile specifice implementate și rezultate obținute de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș în anul 2017. Cele două puncte suplimentare au privit aprobarea participării Con­siliului județean Maramureș la Pro­gramul național de înnoire a parcului auto și desemnarea consilierului județean, Gheorghe Grad, ca reprezentant al Consiliului Județean Maramureș în Consiliul Administrativ al Școlii Populare de Artă „Liviu Borlan” Baia Mare, după retragerea vicepreședintelui George Moldovan.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.