• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2019

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 6 Mai , 2019

2.000 de pachete pentru 350 de familii

Asociaţia Femeilor Ortodoxe „Mironosiţele Fe­mei” de pe lângă Ca­­te­drala Episcopală „Sfân­­ta Treime” din Baia Mare, preşedintă Ing. Varvara Pop, preot coordonator Viorel Bud, a organizat, pentru familiile nevoiaşe din Baia Mare, o acţiune caritabilă prin care a oferit 2.000 de pachete cu ali­mente de bază pentru 350 de familii, valoarea unui pachet fiind în jur de 100 de lei. Pentru copiii acestora au fost pregătite şi înmânate 250 de pachete cu alimente pentru copii şi dulciuri. Acţiunea este în al XV-lea an de când oferă pachete, pentru ca aceste persoane să simtă că a sosit şi pentru ele praznicul Învierii Domnului.
Înainte de înmânare, pachetele au fost binecuvântate de Arhim. Dr. Ioachim Tomoiagă, consilier epar­hial social-filantropic şi misionar, Arhim. Dr. Casian Filip, mare eclesiarh al Catedralei Episcopale „Sfânta Treime”, şi Pr. Viorel Bud, coordonator al Asociaţiei.
Au mai beneficiat de pachete şi nevoiaşi din parohii băimărene, de la ASSOC şi case de tip familial, de la Centrul de refugiaţi din Şomcuta Mare şi persoanele de la Căminul pentru Persoane Vârstnice „Bunul Samarinean” din Coroieni.
Mai notăm că, lunar, 60 de familii primesc pachete cu alimente de bază necesare pentru o lună de trai, iar 50 de persoane, o masă caldă pe săp­tămână.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.