• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 10 Iunie , 2016

1 Iunie plin de culoare la Dumbrăviţa

Ziua Copilului a fost sărbătorită în mai multe etape în comuna Dumbrăviţa. Ca în fiecare an, UAC Europe, Asociaţia Nemus şi Şcoala Dumbrăviţa au încercat să le ofere copiilor cât mai multă distracţie şi bucurie de ziua lor. Nici în acest an nu au lipsit clovnii, desenele pe asfalt şi surprizele.

 

Copilăria este cea mai frumoasă etapă din viaţa fiecărui om. E perioada bucuriei fără niciun motiv şi a lipsei de griji, a distracţiei, a jocurilor şi a fericirii depline. De aceea, UAC Europe şi Asociaţia NEMUS s-au străduit în fiecare an să le pregătească copiilor din comuna Dumbrăviţa o zi cât mai specială. În acest an, Ziua Internaţională a Copilului a fost sărbătorită în mai multe etape în Dumbrăviţa, însă, fiecare categorie de vârstă s-a putut bucura de activităţi inedite şi surprize frumoase.

 

Ca în fiecare an, copiii de la grădiniţele din comună au fost vizitaţi de clovni, s-au bucurat de picturi de faţă, de jocuri cu personajele lor preferate şi multă distracţie. UAC Europe le-a pregătit şi o surpriză dulce tuturor copiilor.

Elevii din clasele primare au fost invitaţi, ca în fiecare an, la desene pe asfalt, în curtea companiei UAC Europe.

Cei mici s-au bucurat de două ore de culoare şi bucurie în aer liber, însoţiţi de doamnele învăţătoare şi, la final, au primit o recompensă dulce şi multe felicitări pentru frumoasele desene realizate.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.