• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Aprilie , 2019

Tradiție și modernism în arta culinară

La Colegiul Tehnic „Transilvania” din Baia Mare, în cadrul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun - Școala altfel”, a avut loc activitatea cu tema: „Tradiție și modernism în arta culinară”, o expoziție de meniuri inedite specifice sărbătorilor Pascale, în viziunea elevilor claselor de la învățământul seral.
 

Activitatea s-a desfășurat sub coordonarea doamnelor profesoare Barbur Maria și Miclăuș Dorina Carmen, iar doamnele profesoare Berinde Lia Georgeta, Carhațiu Anamaria, Dumitrașcu Doina, Mărieș Adora, Pop Da­niela, Rața Livia Natalia și Toma Vasilica Ramona împreună cu doamna secretară Moldovan Ro­dica, au fost colaboratori.

„Știm cu toții că Paştele este cea mai veche şi importantă sărbă­toare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos, Învierea fiind singura minune care se arată tuturor, credincioşi şi necredincioşi. Sco­pul acestei sărbători creştine este amintirea vie a patimii, a morţii şi a Învierii lui Iisus Hristos.” – prof. Dorina Miclăuș.

Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos a Înviat!
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.