• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 22 Septembrie , 2017

UAC Europe, partener al AMEAC 2017 - Congresul Anual al EUROAVIA

Toamna aceasta nu a venit la Cluj doar cu frunze galbene și o vreme mai răco­roasă, ci și cu un eveniment interesant: AMEAC 2017 - Congresul Anual al EUROAVIA, care a transformat „capitala” Transil­vaniei, pentru câteva zile, în „capitala” studenţilor pasionaţi de inginerie aerospaţială. 

EUROAVIA este asociaţia interna­ţională dedicată studenţilor pasionaţi de aeronautică. An de an organizează concursuri și lansări de rachetomo­dele, prezentări despre aviaţie, evenimente internaţionale și construcţii de aeromodele.
De patru ani, UAC Europe a devenit partener al aso­ciaţiei şi susţine astfel de proiecte, participă la evenimentele EUROAVIA şi, mai mult, a primit de mai multe ori vizita studenţilor în fabrica de la Dumbrăviţa. Astfel că, UAC Europe a fost şi de această dată aproape de tinerii pasionaţi de industria aeronautică, sprijinind evenimentul din Cluj.
Mai mult, Kinga Rădulescu Szabo, Director Resurse Umane a participat la eveniment în una din cele şapte zile ale Congresului Anual al EUROAVIA cu o prezentare a companiei urmată de o sesiune de întrebări şi discuţii libere: „La eveniment au participat 50 de studenţi din anii III, IV şi masteranzi în Inginerie Aerospaţială din toată Europa. După prezentarea companiei, care a durat mai bine de o oră, au putut să adreseze întrebări şi am fost plăcut surprinsă de subiectele şi temele punctuale care i-au interesat. Au pus întrebări foarte interesante şi la obiect, dovadă că sunt pasionaţi de acest domeniu şi cunosc bine industria aeronautică. La rândul lor, au fost foarte impresionaţi de compania noastră şi şi-au manifestat dorinţa să o viziteze cu proxima ocazie. De asemenea, au fost interesaţi de programe de internship. De-a lungul timpului, au mai fost studenţi străini care au făcut practică la fabrica din Dumbrăviţa, din Anglia, Australia etc. Şi, cine ştie, în viitor poate vom avea angajaţi din rândul lor”.

În cadrul evenimentului, pe parcursul a 7 zile, aproximativ 50 de reprezen­tanți ai grupurilor locale din toată Europa au pus la punct strategia organizației pentru următorul an, au discutat problemele identificate, au căutat idei pentru a extinde și diversifica activitățile și nu în ultimul rând au făcut cunoștință cu oameni, companii, cultura și locurile din Cluj-Napoca. Acest eveniment a demons­trat practic, încă o dată, faptul că UAC Europe este o companie apre­ciată din toate punctele de vedere, atât ca şi furnizor şi colaborator, dar mai ales ca şi angajator, oferind numeroase facilităţi şi posibilităţi de dezvoltare profesională şi personală.
 

 

„La eveniment au participat 50 de studenţi din anii III, IV şi masteranzi în Inginerie Aerospaţială din toată Europa. După prezentarea companiei, care a durat mai bine de o oră, au putut să adreseze întrebări şi am fost plăcut surprinsă de subiectele şi temele punctuale care i-au interesat”.
Kinga Rădulescu Szabo, Director Resurse Umane UAC Europe

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.