• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Martie , 2014

Tomograful lui Sabin / Singapore

...„Un militar cu mână de fier şi-a asumat conducerea ţării. În şase luni, din circa 500 mii de deţinuţi, au rămas doar 50. Toţi ceilalţi, criminali recunoscuţi au fost împuşcaţi. Toţi oamenii publici, adică politicieni, poliţişti, judecători, magistraţi etc. corupţi şi împotriva cărora existau mii de probe au fost împuşcaţi.

Toţi funcţionarii hoţi dovediţi au fost împuşcaţi sau au fugit din ţară. Toţi drogaţii care rămâneau dormind pe stradă au fugit disperaţi în Malaezia, să scape de împuşcare sau de munca forţată. Un mesaj difuzat permanent la radio şi televiziune anunţa că ţara are un cancer care trebuie extirpat. După ce a curăţat ţara şi a reorganizat sistemul politic, administraţia şi justiţia, acest militar a convocat alegeri directe şi a candidat la prezidenţiale. A câştigat cu 100% de voturi.

Astăzi, Singapore este una din ţările dezvoltate, cu cel mai decent trai din zonă şi nu numai. Este mai sigură decât Statele Unite, Anglia şi Israel la un loc. Încă din avion pe biletul de îmbarcare scrie „moarte” cu litere mari şi roşii pentru delictul de posesie de droguri. Orice drog, în orice cantitate, înseamnă pentru posesor moarte sau muncă silnică pe viaţă. Ghidul oraşului are o pagină care explică faptul că poliţia din Singapore garantează integritatea fizică a oricărei femei 24 de ore din 24.

O funcţionară care lucra peste program, la întoarcerea acasă a fost urmată de un echipaj de poliţie. Când a semnalizat să intre în edificiu, i s-a cerut să oprească. Unul dintre poliţişti s-a apropiat de geamul maşinii şi i-a spus: „Doamnă, după cum ştiţi, suntem în campania de civilizare a traficului, amendând infractorii şi premiind pe cei care conduc corect, iar dumneavoastră, doamnă, pe tot drumul până aici nu aţi făcut nicio infracţiune. Felicitări! Aveţi aici un cec de 100 dolari singaporezi şi vă rugăm să semnaţi de primire...”

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.