• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 5 Februarie , 2016

Tomograful lui Sabin / Mă cutremur

„...Moşule, a fost cutremur aseară. Spre Pipera se circula bară la bară. Corporatişii au dat năvală spre birouri să verifice dacă nu cumva le-au căzut pe jos foi, pixuri sau, Doamne fereşte, post it-urile lipite de monitoare. Japonezii au râs de cutremurul din România: „Un strănut, nimic mai mult!”. Din cauza cutremurării pământului, au fost câţiva pupători care au muşcat din greşeală din fesele adorate. Siamezii parlamentari ce au şi alte funcţii bine remunerate, au avut versiuni diferite asupra intensităţii cutremurului: o jumătate spunea că a avut 5,5 grade, cealaltă mergea pe varianta cu 5,3 grade.

Un reputat specialist a recunoscut că  speră ca primul cutremur care trece de 7 grade să nu fie tot dimineaţa, ca să prindă o audienţă cât mai bună când vorbeşte la televizor.

Noroc chior pentru discipolii profesionişti ai lui Bachus: „Cutremurul ne-a prins cu paharul pe jumătate gol, aşa că nu s-a vărsat strop de whisky de la zgâlţâială”, s-au bucurat aceştia.

Cutremurul s-a simţit şi într-un judeţ extracarpatic, unde mii de localnici au căzut din copac, de la zguduitură. „Nu am simţit nimic, poate şi pentru că dormeam dusă în sarcofag”, a mărturisit o binecunoscută mumie.

Un alt celebru adormit  spunea şi el că n-a simţit nimic, mai ales că nu l-a trezit nici cutremurul din ’77, deci  era culmea să îl trezească cel de azi. Alte personalităţi politice au recunoscut şi ele că nu au simţit acest cutremur, dar au mărturisit că cel cauzat de asteroidul care a ucis dinozaurii le-a marcat copilăria.

La un control efectuat dimineaţa în centrele comerciale asiatice au fost confiscate mai multe replici ale cutremurului aflate deja pe tarabe. Au fost mulţi şi cei care s-au speriat că a venit sfârşitul lumii, înainte de  se termina de construit toate obiectivele începute cu atât de mult entuziasm dezinteresat.

 

Piţipoancele au intrat în criză de nervi după ce cutremurul le-a luat prima pagină din ziar. Cu a doua pagină s-au şters unde făcuseră pe ele de frică, de zguduite ce erau şi uite aşa s-a ajuns să se editeze şi pagina 5 a oficiosului...

Cei de peste Dunăre sunt bănuiţi că tot aruncă pisici moarte în Vrancea.

 

Protestatarii anti… ce vrei tu, ameninţă cu alte cutremure importante în regiune.

„Eu nu mă clatin nici la o tărie de 40 de grade” ne-a asigurat un binecunoscut  bon viveur cu apucături de lăpuşnean. Singurul care a avut mai multe replici decât cutremurul a fost actorul ăla... cum îl cheamă?”...

Să trăieşti, moşule!  Eugen.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.