• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Ianuarie , 2015

Tomograful lui Sabin / La mulţi ani!

Motto: Cine este orb, surd şi mut trăieşte 1000 de ani în pace.

 

Exact acum 23 de ani, o Universitate din top 50 a găzduit o conferinţă despre fenomenele emergente ale sistemelor biomoleculare. Într-una din lucrările prezentate erau furnizate informaţii despre echipamente care puteau face un orb să vadă sau un surd să audă, echipamente care puteau calma orice tip durere fără a fi asociate cu medicamente sau alte mijloace chimice şi a căror utilizare ar fi permis oricui să îşi menţină până la vârste înaintate funcţiile optime ale tinereţii.

Autorul lucrării în cauză trăgea un semnal de alarmă asupra pericolului ca astfel de cercetări să fie deturnate de la scopul lor iniţial şi să fie folosite împotriva oamenilor, afirmând că astfel de echipamente au fost utilizate deja de anumite organizaţii asupra oponenţilor sistemului, inclusiv pentru a crea „candidaţi manciurieni”.

Agenţii guvernamentale şi corporaţii de renume din mai multe ţări se pare că lucrează mână în mână pentru a atinge un singur obiectiv: controlul social total. S-a văzut demult că, dacă terorizezi populaţia şi o faci să se teamă pentru siguranţa şi viaţa sa, îţi va fi mai uşor să implementezi un sistem, oricât de draconic, de supraveghere, îţi va fi uşor să o dezarmezi şi apoi să îi spui că totul este pentru protecţia ei. Aşa se va putea promova un nou sistem politic şi social în locul celui vechi, devenit nefuncţional.

Alternativa noii ordini mondiale se pare că este pregătită de mult, iar frica va fi mereu utilizată ca un instrument cu care o parte a elitei va controla şi apoi va subjuga masele. Acestea fiind spuse, nu mă mir că în ţara asta minunată, în anul 2014, mai mult de 40 % din populaţie are cea mai mare încredere în SMURD, iar restul în cartea cu fese. Se organizează pelerinaje pentru a prinde cât mai multe etalări de moaşte, se fac ture patrupede pentru iertarea păcatelor şi noroc şi sănătate.

În vremea cealaltă circula o variantă a butadei celor 3 maimuţe: să nu gândeşti; dacă totuşi gândeşti, nu cumva să vorbeşti; dacă totuşi ai vorbit, nu cumva să scrii; dacă te-a pus necuratul să scrii, nu face greşeala să semnezi, iar dacă ai semnat... să nu te miri.

 

Azi văd că se ia foarte în serios prima recomandare şi totuşi avem ochii mari şi frumoşi de atâta mirare. Sper să nu se moştenească, poate mai avem o şansă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.