• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 31 Ianuarie , 2014

Tomograful lui Sabin / Jurnal

„...Joi, 8 octombrie. Oare cu ce ar trebui să mă îmbrac? Ultimele haine rezistente mi-au fost distruse la inaugurarea bisericii din cartier. Moşul ăla nenoro…, pardon, Doamne, ştiu că nu e frumos să vorbesc aşa, dar moşul ăla cred că ştia karate, altfel nu înţeleg cum de m-am trezit în patru labe chiar înainte să ajung la cazanul cu fasole. A ierta e creştineşte, dar eu n-am să-l iert niciodată!

 

Vineri, 9 octombrie. Cred că o să-mi cumpăr o pereche de pantofi de-ăştia, Naic, parca aşa l-am auzit pe fi-miu zicând. Sau mai bine îi împrumut pe ai lui, n-o să-şi dea seama ca îi lipsesc câteva ore. Da, aşa o să fac. Tot el parcă zicea şi „Doar fă-o”, aşa că de ce nu, mai ales dacă e în numele Domnului. Ciudat, de când beau shake-urile alea de proteine mi s-au umflat muşchii şi sunt excitată tot timpul. Ptiu, necuratule, fugi de lângă mine...

 

Sâmbătă, 10 octombrie. Azi am avut ultimul antrenament. L-am bătut pe instructor de i-a sunat apa-n cap, în timp ce strigam „Oameni buni, nu mai împingeţi!!!”. La final l-am convins pe altul să-mi arate o mişcare de placare a adversarului ca la rugby. Acum sunt, în sfârşit, pregătită pentru ziua cea mare!Mai am nevoie doar să-mi fac rost de un scăunel.

 

Duminică, 11 octombrie. Azi a fost o zi măreaţă! M-am trezit de la ora 3 dimineaţa, m-am încălţat cu adidaşii lui fi-miu, mi-am luat scăunelul şi m-am postat la coadă la moaşte. Se ştie că o coadă este mai bună decât o reţea de socializare şi nu pierd niciodată ocazia să mă aşez la una sau chiar să formez eu una. Mda, din păcate au fost câţiva concurenţi care au venit înaintea mea. Data viitoare o să mă trezesc la 2 şi o să fiu prima, ca atunci la coada la bilete la revelionul lui Vanghelie.

Vai, ce amintiri frumoase! Am făcut şi listă! Mi-aduc aminte că i-am dat şi un upercut unei muieri cu tupeu care a vrut să se bage în faţa mea. Cică era în cârje, dar am văzut eu cum le-a aruncat după ce a luat biletele şi s-a dus în grabă la o coadă la medicamente unde venea televiziunea şi trebuia să leşine cineva...”

 
(va urma)

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.