• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 06 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 12 Octombrie , 2015

Tomograful lui Sabin / Extruziv TV

Este interesant până la fascinant, chiar dacă adeseori alienant, să am clipe de revelaţie cu privire la vremurile pe care le-am apucat. Nu foarte demult, îl vedeam pe Pinkie cum voia să-şi taie, lângă zid, venele,  din cauza celor ”50 channels of shit”! Azi am peste 150 de canale, dar nu-mi trece prin cap aşa ceva, deşi mai am doar foarte puţin până mă înghite pestilenţa realităţii.

De ce? Sunt groggy de la atâtea  schimbări de paradigmă a paradigmelor după principiul papara paparei omletei sau negarea negaţiei negate. Esenţele se pare că mai persistă doar în detaliile extrem de fine, deoarece văd că lucrurile brute, accesibile tuturor decidenţilor cu IQ până la 100, absolvenţi de facultăţi private, posesori de doctorate de mucava ne inundă fără milă existenţa minutată. Premiile Ig Nobel s-au decernat şi în acest an şi vor câştiga notorietate exponenţială, veţi vedea, nu insist. În aceste zile se decernează premiile Nobel care, nu numai în opinia mea, sunt deja mult supraevaluate, probabil mai ales datorită faptului că se dau şi ceva mangoţi, gurumele, firfirei, jucuţei...după cum ar spune un prieten de-al meu.

Am auzit că o ţară semibananieră-deoarece fiecare ţară are dreptul să îşi nominalizeze candidaţi, cu argumentele pertinente de rigoare, a trimis în loc de numele candidatului Sormelet pe cel al lui Fomelet (cu mare probabilitate ortografia nu este cea corectă), diferenţa dintre cei doi neica nimeni cu veleităţi de primadone fiind una majoră: primul posesor de triftong (îmi face impresia că are chiar mai multe litere decât atât), al doilea doar de diftong. Noroc că organizatorii, oameni ceva mai normali la cap care, chiar dacă nu cunoşteau candidaţii, cunoşteau metehnele semibananiere, au trimis o scrisoare în care „regretau faptul că nu au primit nominalizările aşteptate”, expediată din păcate pe o adresă din capitala unei ţări vecine, sistematic confundată cu capitala semibananieră.

Aşadar, pe zi ce trece, pe lângă faptul că eşti obligat să te bălăceşti în lături vopsite, nu mai ai nici la ce să caşti gura când te relaxezi acasă lângă 20 de beri şi un kil de seminţe, până şi canalele cu animale fiind folosite în mod mai mult sau mai puţin subtil  pentru manipulare supraliminală, singura care mai funcţionează.

 

Am văzut în urmă cu 5 minute un cetăţean extrem de zâmbitor  (care nu putea fi prin urmare nici profesor şi nici medic şi care nu lucra în privat deoarece filmarea era făcută în miezul zilei), cetăţean care afirma că a ajuns să stea la coadă la bilete de fotbal mai mult ca la cea de la pupat de moaşte... ZAP!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.