• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 24 Februarie , 2015

Tomograful lui Sabin / Deconectare

„Dacă realitatea este ceea ce simţi, miroşi, guşti şi vezi, atunci realitatea nu este altceva decât semnale electrice interpretate de creierul tău” (Morpheus /Matrix ).

 

Atât timp cât eşti conectat la un calculator, programat să îţi ruleze realitatea, nu vei putea scăpa. Eşti programat şi reprogramat fără să-ţi dai seama, doar pentru a uita cât de puternic eşti cu adevărat şi că poţi să îţi schimbi viaţa într-o clipă. Stăpânii, corporaţiile pentru care lucrezi, religia pe care o adori, societatea în care încerci să te integrezi, te-au transformat din clipa în care ai păşit în această viaţă. Te-au programat să crezi că eşti mic, neajutorat şi neputincios prin condiţionare media, show-uri Tv, reclame agasante, iar acum te fac să îţi programezi singur creierul pe frecvenţele pe care le doresc ei. Realitatea pe care o prezintă aceste arme folosite cu iscusinţă de manipulatori duce adeseori către violenţă, ură rasială, diferende religioase, consumerism exacerbat, distragerea atenţiei, nepăsare…

Apoi otrăvesc tot ceea ce foloseşti.

Apa este contaminată cu metale grele, mâncarea este modificată genetic, industria farmaceutică funcţionează după legile economiei de piaţă. Ei îţi oferă boala şi tot ei vin cu soluţia, uneori mai nocivă decât boala în sine. Nu este natural să te umpli de bunăvoie cu chimicale pe care le-ai plătit cu banii tai....Apoi se folosesc de religii, unul dintre cele mai simple moduri de a divide si controla oamenii. Suntem crescuţi şi îndoctrinaţi să credem că „religia noastră este cea adevărată”.

Fiecare religie are în centru mesajul de iubire faţă de semeni şi compasiune, dar cu toate acestea de câte ori apare cineva care nu e de acord cu credinţele noastre, acest mesaj este uitat şi chiar abandonat. Poate chiar acesta este scopul, să ne luptăm între noi, iar liderii mişcărilor religioase au dovedit că ştiu cum să manipuleze pentru a deţine controlul. Oamenii ar trebui sa fie educaţi să gândească analitic şi cu scepticism însă peste tot lume, adeseori trebuie să asculţi orbeşte de dascăl şi să continui propovăduirea celor învăţate de la el.

Într-un fel, scopul şcolilor este şi acela de a produce un standard de cetăţean, destul de deştept şi de docil încât să lucreze pentru sistem, iar cei care încearcă să demonstreze că anumite paradigme considerate axiomatice sunt greşite, sunt ridiculizaţi şi îndepărtaţi. Nu este adevărat că nu poţi lupta cu sistemul, nu eşti prea mic pentru o schimbare şi nu poţi crede că fericirea în viaţă înseamnă doar iluziile cumpărate de la ei. Trebuie să priveşti în jur şi să te întrebi dacă asta e lumea în care vrei să crească copiii şi nepoţii tăi.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.