• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 21 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 3 Iulie , 2015

Tomograful lui Sabin / Circ

Absolvent de studii superioare şi tată a doi copii, bărbatul fără rate la bănci, această ciudăţenie a naturii, refuză de mai bine de 10 ani să facă un împrumut la bancă pentru a cumpăra chestii vitale precum: plasmă de 188 de centimetri, prăjitor de pâine care te spală pe picioare sau BMW seria 7 negru şi cu geamuri fumurii. Potrivit medicilor, este irecuperabil, nu mai poate fi tratat în niciun fel şi va fi obligat să poarte acest stigmat pentru tot restul vieţii!

 

Încă din clasa I, Alexandru şi-a dat seama că are un handicap, deoarece ştie să scrie şi să citească. Ajuns în clasa a 12-a, starea lui Alexandru s-a agravat, el aflându-se într-un pericol real să ia examenul de bacalaureat din prima şi să facă ceva în viaţă. În continuare, părinţii lui Alexandru nu ştiu unde au greşit, însă degeneratul refuză să scrie cu „sh”, „tz”, „k”, pune toate virgulele la locul lor, e fluent în mai multe limbi, nu joacă la pariuri, nu fumează, nu bea şi nu se droghează!

 

Taximetrist cinstit de Bucureşti care, deşi născut gherţoi ciorditor, Nicolae a uimit pe toată lumea după ce, în urma unui accident auto suferit în 2003, a devenit un monstru, refuzând să mai fure bani de la clienţi, comportându-se ca şi cum ar fi un om cumsecade, care-şi vede de treaba lui. Deşi Nicolae este ţinut permanent într-o cuşcă, pentru a nu mai face bine semenilor săi, puteţi să-l vizitaţi fără probleme, să-i aruncaţi mâncare şi să-l împungeţi cu beţe prin gard.

 

Născut cu certitudine prematur, Mihai suferă de o boală congenitală care îl obligă să facă lucruri nebuneşti. De exemplu, Mihai nu poate să reziste, iarna, două zile, dacă nu se spală, inclusiv pe cap, stârnind astfel mânie în mijloacele de transport în comun cu mirosul deranjant de săpun sau duş-gel şi şampon pe care îl degajă.

Este că n-aţi mai auzit niciodată de aşa ceva? Nici noi! Dacă aveţi noroc, puteţi să-l prindeţi pe Mihai într-o zi de vară, când face duş de trei ori pe zi şi-şi schimbă de nenumărate ori chiloţii, şosetele şi tricoul. În plus, ca o bestie sadică ce este, adoră să se scalde ore întregi în deodorant şi aftershave.

 

Maşina din Bulgaria cu numere de România este condusă de un cetăţean ciudat, care insistă să plătească tot felul de taxe ridicole şi adoră să fie tratat ca un gunoi de autorităţile române. O să mori de râs dacă-l vezi pe cretinul ăsta, aşa că lasă tot şi pregăteşte-te! Vino acum la circul nostru, satisfacţie garantată! Nu vei regreta!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.